Komentara: 2
Pregleda: 2457

Fudbal: Spartak dočekuje Mačvu na startu Superlige

22.07.2018. u 21:50h
Izvor: Subotica.com
Pred fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi je početak nove sezone, a na samom startu u borbi za bodove protivnik „golubovima“ je Mačva iz Šapca. Utakmica se igra u ponedeljak, 22. jula, od 17 časova, u Kuli.
Fudbal: Spartak dočekuje Mačvu na startu Superlige

U pauzi između dva evropska dvomeča Spartak Ždrepčeva krv kreće u bitku za bodove u domaćem šampionatu. Protivnik na startu nove sezone timu Vladimira Gaćinovića je šabačka Mačva. Iako je zgusnut raspored, „golubovi“ se na to ne osvrću nego imaju jasan cilj i idu na pobedu.  

- Sezonu otvaramo protiv Mačve iz Šapca, ekipe koja je prošli šampionat namučila mnoge timove i bila tvrd orah i za večite rivale. Velikih promena u timu nisu imali tokom ovog prelaznog roka, sem Matić i Arsenijevića niko nije napustio tim našeg prvog protivnika u pohodu za nove bodove. Neće biti lako osvojiti bodove, ali mi moramo da damo svoj maksimum i da idemo na pobedu, jer je to moto ove ekipe. Prva utakmica je uvek važna, zato je bitno da osvojimo tri boda u Kuli protiv Mačve – jasan je Darko Sekulović, pomoćnik šefa struke Spartaka.

Subotica neće ove početkom jesenjeg dela gledati superligaške mečeve, jer se stadion renovira, te će iz tog razloga Spartak Ždrepčeva krv kao domaćin igrati u Kuli.

- Hendikep će nam biti to što ne igramo u Subotici pred svojom publikom i na terenu na kome smo protekle sezone izvojevali Evropu, ali ne treba da razmišljamo o tome nego da se posvetimo radu i igri – kaže Sekulović.

Fudbal: Spartak dočekuje Mačvu na startu Superlige

Dejan Kerkez, kapiten Subotičana kada Vladimir Torbica nije na terenu, pred prvu utakmicu u novoj sezoni  jasno poručuje:

- Prošli smo u drugi krug kvalifikacija za Ligu Evrope, ali euforije nema u fokusu je prva prvenstvena utakmica i to protiv Mačve. Šapčane dobro poznajemo, protekle sezone smo tri puta sa njima igrali. Znamo da su odlična ekipa kojoj je teško parirati, međutim naš zadatak je da pokušamo osvojiti tri boda i na najbolji način započeti novi šampionat.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2457
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.