Komentara: 4
Pregleda: 1740

Fudbal: Spartak dočekuje Čukarički u 10. kolu Superlige

28.09.2019. u 15:20h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka u nedelju od 20 časova na Gradskom stadionu dočekuju ekipu Čukaričkog u okviru 10. kola Linglong Superlige Srbije. „Golubovi“ posle dve značajne pobede priželjkuju trijumf i protiv „brđana“.
Fudbal: Spartak dočekuje Čukarički u 10. kolu Superlige

Pobeda protiv Javora, uspešan start u Kupu i plasman u osminu finala, fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi doneli su mnogo samopouzdanja za dalje takmičenje u nastavku šampionata koje dočekuju s velikom motivacijom bez obzira što raspored pred njima nimalo nije lak. Prvi naredni ispit za „golubove“ je već u nedelju, a u goste im dolazi Čukarički.

- Svesni smo činjenice da za protivnika imamo izuzetno kvalitetnu ekipu koja je već dugi niz godina u vrhu srpskog fudbala u kontinuitetu, a to nije ni malo lako i to treba da se poštuje. Igrom slučaja na suprotnoj strani su moji prijatelji, Aleksandar Veselinović i Pavle Delibašić koje baš dugo poznajem. Znamo ko kako radi i razmišlja što je dodatni motiv da utakmica bude još zanimljivija. Međutim,  za nas je ovo meč od višestrukog značaja. Pre svega takmičarskog, zbog položaja na tebaeli i onoga što svaki pozitivan rezultat  proizvodi za jednu ekipu.  U timu je prisutno veliko samopouzdanje i raspoloženje, a verujem da će se to preneti i na teren. Posle dve vezane pobede, dobrih partija,  tako treba da nastavimo i protiv Čukaričkog i pozitivan rezultat neće izostati – kaže Vladimir Gaćinović, šef struke Spartaka.

Veliko olakšanje za stručni štab Subotičana pred okršaj s Čukaričkim jeste činjenica da se u tim vraćaju Jočić, Denković, Tufegdžić i Srećković.

- Drago mi je što smo se kompletirali u odnosu na prethodne utakmice. Igrači koji su pravili pauzu zbog kartona sada su na raspolaganju, a posebno nas raduje povratak Tufegdžića, koji je odsustvovao više od dvadesetak dana. On će sigurno konkurisati za tim, a da li će početi videćemo. Ovog puta jedino na Gojkova ne računamo jer je imao malu intervenciju na nozi – objašnjava Gaćinović.

Fudbal: Spartak dočekuje Čukarički u 10. kolu Superlige

Pred susret s Čukaričkom, prvotimac Spartak Nemanja Tekijaški, veruje u dobar rezultat njegovog tima i nastavak pobedničke serije.

- Čukarički je kvalitetna ekipa koju čine mladi i iskusni igrači. Oni su godinama u vrhu našeg fudbala, a i ove sezone beleže veoma dobre rezultat i u dobrj formi stižu nama u goste, ali mi se u Subotici pitamo bilo koja ekipa da dolazi. Idemo na pobedu kao i na svakoj utakmici i ukoliko zabeležimo trijumf hvatamo priključak gornjem delu što nam je i cilj. Verujem da ćemo u tome uspeti i u nedelju slaviti. - kaže Tekijaški

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1740
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

vladimir gaćinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.