Komentara: 1
Pregleda: 3263

Fudbal: "Preporod" ugostio veterane Crvene zvezde, gosti slavili 8:1

03.07.2018. u 15:22h
Izvor: Subotica.com
U svečanoj i nadasve srdačnoj atmosferi pred oko 500 gledalaca u Novom Žedniku na stadionu Preporoda odigrana je prijateljska utakmica između veterana domaćina FK Preporod i Crvene zvezde. Gosti iz Beograda pobedili su 8:1.
Fudbal: "Preporod" ugostio veterane Crvene zvezde, gosti slavili 8:1

Fudbalski klub Preporod iz Novog Žednika ugostio je veterane Crvene zvezde. Pred prepunim tribinama nekadašnji fudbaleri našeg najvećeg kluba predvođeni Markovićem, Šestićem, Ostojićem, Karapandžićem, Miloševićem, Živkovićem, dr. Petrovićem, Stipićem, Šovranom na klupi, a Borovnicom, Jankovićem, Stojanovićem, Mirilovićem,  Žikićem na terenu, domaćinima su pokazali da su raspoloženi za igru i šta sve mogu još uvek sa loptom. Brzo su poveli golom Jankovića.  Izjednačio je Preporod preko Jakovljevića i to je bio jedini pogodak za domaćina. Razigrana Crvena zvezda na kraju je slavila 8:1 golovima Stojanovića, Mirolovića (2), Jankovića (2), Žikića, Seovića (2).

Fudbal: "Preporod" ugostio veterane Crvene zvezde, gosti slavili 8:1

Druženje i treće poluvreme je nastavljeno na večeri. Prisutne su pozdravili u ime domaćina Dejan Vučković i Dragan Šašić i zahvalili im se na gostovanju uz poruku da se vide uskoro.

Preporod – Crvena zvezda 1:8 (1:2)

Za Preporod su igrali:  Ubović, Perčić, Šašić, Terzija, Jovičić, Lekić, Krčmar, Kopunović, Milošević, Arpad, Klačar, D. Katić, D. Katić, Govedar, P. Tikvicki, I. Tikvicki, Jakovljević, Perović, Simić, Anđelić, Repac, Posavčić, Vučković, Đuran, Bubnjević, Vasić, Perčić. Terzić.

Crvena zvezda je igrala u sastavu: Dugić, Z. Mandić, D. Mandić, Stevović, B. Nikolić, Borovnica, Janković, Z. Nikolić, Stojanović, Krnješevac, Lukač, Mirilović, Žikić,  Milosavljević, Seović.

Uvertira pred spektakl veterana napravili su  kadeti Preporoda i Arene. Gosti iz Subotice bili su ubedljivi i slavili sa 8:1 golovima Kujundžića (3), Nišija, Šušnjara, Šašića, Bjelanovića, V. Jovanovića, dok je počasni gol za domaći tim postigao Srednik.

Preporod: Janjanin, Salma (Šobot), Grubor, Govedar, Bilbija, Čabrilo, Srednik, Ivić, Kokić, Pešić, Ibrahimi.

Arena: O. Jovanović, Čučković, Veličković, Mirosavljević, Kujundžić, Niši, Šušnjar, Radovanović, Šafranj, Šašić, Horvat. Igrali su još: V. Jovanović, Imre, Prole, Nikolić, Šabić, Bjelanović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3263
Povezane teme

novi žednik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.