Komentara: 0
Pregleda: 1482

Fudbal: Poznati četvrtfinalisti Kupa GFL

25.08.2017. u 11:45h > 18:38
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Poznati četvrtfinalisti Kupa GFL

Od ponedeljka do srede odigrani su mečevi osmine finala Kupa Gradskog fudbalskog saveza Subotice. Među osam najboljih ekipa takmičenja plasirali su se Bikovo (pobeda protiv Palića posle penala), Čantavir (minimalac protiv Udarnika iz Višnjevca), Radnički 1905 (pobeda 5:0 protiv Subotice), Vinogradar (prolaz preko Lomotive posle penala), Elektrovojvodina (pobeda 2:0 protiv OFK Mala Bosna 2015), Đurđin (pobeda 6:1 protiv Solida), Žednik (bez borbe protiv Bratstva) i Hajduk iz Bačkog Dušanova.

Četvrtfinalni mečevi igraju se u sredu, 30. avgusta, a izvlačenje parova obavljeno je danas u prostorijama Gradskog fudbalskog saveza Subotice. Žrebom je odlučeno da se 30. avgusta sastanu Čantavir i Đurđin, Bratstvo i Vinogradar, Hajduk i Elektrovojvodina, dok bi se par Radnički 1905 i Bikovo sastao dan ranije ili kasnije u odnosu na glavni termin.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1482
Povezane teme

gradski fudbalski savez

kup gradskog fudbalskog saveza

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.