Komentara: 0
Pregleda: 842

Fudbal: Poraz Spartakovih omladinaca i kadeta od Čukaričkog

03.09.2018. u 10:59h
Izvor: Subotica.com
U 5. kolu Lige Srbije omladinci i kadeti pretrpeli su poraze u Beogradu od Čukaričkog. Timovi sa Banovog brda bili su uspešniji i osvojili bodove.
Fudbal: Poraz Spartakovih omladinaca i kadeta od Čukaričkog

OMLADINCI JURILI REZULTAT OD DRUGOG MINUTA

Omladinci su poraženi na Banovom brdu od vršnjaka iz Čukaričkog sa 2:0. Pružili su dobru igru Subotičani, ali je domaćin rano stigao do vođstva. Pokušavali su igrači Spartaka da izjednače, međutim nisu bili precizni. Za propuštene prilike kazna je usledila u finišu utakmice i Čukarički je osvojio bodove uz pobedu od 2:0.

Čukarički Spartak ŽK 2:0 (1:0)
Vidosavljević 2', Mihailović 85'

Čukarički: Mićović, Đorđević, Dimitrijević (Ignjatović), Radojičić, Rubežić, Fratrović, Nikčević (Mihailović), Vidosavljević (Ristović); Rakonjac, Terzić (Lončar), Radić (Radovanović).

Spartak: Dokić, Radovanović, Jović (Jokić), Damjanović, Vidović, Milošević (Žiža), Božović (Varga), Vukićević, Bijelović, Milijašević (Marković), Milić (Nenadović).

SLABA PARTIJA KADETA

Kadeti Spartaka pretrpeli su poraz u Beogradu od Čukaričkog. Domaći tim je bio neumoljiiv i slavio sa 4:1. Jedini pogodak za Subotičane postigao je Đurasović iz kaznenog udarca.

Iako je Spartak poveo golom Đurasovića iz kaznenog udarca zasluženo dosuđenog, domaćin je u finišu prvog poluvremena izjednačio. U nastavku utakmice  Čukarički je uspeo da prokrene rezultat i do kraja meča čak tri puta nadmudri odbranu Spartaka za pobedu od 4:1

Čukarički – Spartak ŽK 4:1 (1:1)
Nikolić '40, Đukić 56' i 61', Ilić 87' - Đurasović 30' (p)

Čukarički: Marković, Rogan, Kadijević, Sekulić (Ćalić), Drezgić, Nikolić, Šare (Stajković), Jovanović (Tašić), Bajić, Ergelaš (Ilić), Đukić (Aćimović).

Spartak: Tojzan, Stojanović, Ćakić (Preradov), Kostić, Mijić, Radosavljević (Kujundžić), Žurkić (Jovanović),  Arsović, Hristić (Andrić), Stanisavljević (Malenčić), Đurasović.

U 6. kolu Subotičani su domaćini. Omladinski tim dočekuje niški Radnički, dok će kadeti snage odmeriti sa Realom iz Niša. Utakmice se igraju u subotu 8. septembra, a satnica će biti naknadno objavljena.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 842
Povezane teme

fudbalski klub spartak

omladinska liga u fudbalu

kadetska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.