Komentara: 0
Pregleda: 1151

Fudbal: Polovičan učinak Spartakovih kadeta i omladinaca u Kragujevcu

08.04.2018. u 20:21h
Izvor: Subotica.com
Omladinska i kadetska ekipa Spartaka ostvarile su polovičan učinak u Ligi Srbije tokom vikenda. U 21. Kolu Subotičani su gostovali u Kragujevcu gde su snage odmerili sa Radničkim i Apolonom. Omladinci su bili uspešniji i uknjižili pobedu protiv Radničkog, dok je u konkurenciji kadeta domaćin slavio.
Fudbal: Polovičan učinak Spartakovih kadeta i omladinaca u Kragujevcu

Pobeda omladinaca

Omladinski tim Spartaka vratio se iz Kragujevca sa tri osvojena boda. U meču koji je bio neizvestan do same završnice, Subotičani su bili bolji tim što su u finišu i potvrdili golom Brunčevića i pobedili sa 1:0.

Radnički 1923 – Spartak ŽK 0:1 (0:0)
Brunčević 87'

Radnički:  Ristović, Tatović (Arsenijević), Božović, Milikić, Danilović, Marković (Pavlović), Mitrović (Vojnović), Šurlan, Petrović, Matović, Đurović.

Spartak: Dokić, Radovanović, Jokić, Milošević, Brunčević, Matijević, Stanaćev, Vukićević, Marković (Kozomora), Milijašević, Lučić.

Poraz kadeta

Kadeti su pretrpeli minimalan poraz u Kragujevcu od ekipe Apolona. Iako je  prvo poluvreme proteklo bez golova u dobroj igri oba tima, nastavak je bio povoljniji za domače igrače. U 63. minutu Apolon je došao do prednosti, Spartak je mogao do izjednačenja, međutim golman domaćina je bio nesavladiv i sačuvao je stečenu prednost. 

Apolon 4 – Spartak ŽK 1:0 (0:0)
Dimitrijević 63'

Apolon: Samčović, Stefanović, Milošević, Šapić, Maksimović, Kočanović, Dimitrijević (Lepović), Lakićević, Janićević (Vasić), Kizić (Mitrović), Savić (Mikićević).

Spartak: Stajković, Budimir (Kaurin), Lazić (Nastasijević), Cetina, Mažić, Tomović, Molnar, Božović, Đuričković, Đurasović (Stojanović (Mirkonj)), Stojak (Čobanski).

U narednom kolu Subotičani dočekuju vršnjake iz niškog Radničkog.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1151
Povezane teme

fudbalski klub spartak

omladinska liga u fudbalu

kadetska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.