Komentara: 0
Pregleda: 3607

Fudbal: Pioniri Spartaka jesenji prvaci Područne lige

01.01.2019. u 15:16h
Izvor: Subotica.com
Pioniri Spartaka, dečaci rođeni 2005. godine, jesenji su prvaci Područne lige. „Golubovi“ su bili neprikosnoveni za protivnike i na kraju prvog dela prvenstva završili na prvom mestu uz impozantnu gol razliku od 103:2.
Fudbal: Pioniri Spartaka jesenji prvaci Područne lige

Fudbalski klub "Spartak Ždrepčeva" krv se ove sezone može pohvaliti uspešnim pionirima, generacijom dečaka rođenih 2005. godine koji su u Područnoj ligi osvojili prvo mesto u jesenjem delu šampionata. Na devet odigranih mečeva ekipa trenera Milovan Jevtića  je ostvarila maksimalan učinak sa postignuta 103 gola, a samo dva primljena.

Iako najmlađi u ovoj ligi, jer se nadmeću sa ostalim ekipama čiji su igrači godinu dana stariji, uspeli su da istaknu svoj talenat i zabeleže odličan rezultat. „Golubovi“ su bili neprikosnoveni za sve protivnike, a učinak kompletne ekipe doprineo je da se iz redova ove generacije dvojica nađu na spisku reprezentacije Srbije sa svojim vršnjacima. Pozive za nacionalni tim dobili su Strahinja Miletić i Ranko Kljajić, a u budućnosti će verovatno biti i veći broj dečaka iz ove talentovane generacije koji će obući dres sa državnim grbom.

Jesenju titulu osvojili su: Boško Macura, Nemanja Stipančević, Marko Ćuk, Dušan Jurić, Uroš Delić, Miloš Kilibarda, Nikola Gajić, Sergej Šipraga, Vuk Pavlović, Marko Mrđa, Srđan Žikić, Dušan Knežević, Filip Bašić Palković, Matija Budinčević, Levente Salma, Ranko Kljajić, Andrej Bašić Palković, Luka Peić, Marko Đorđević. Trener Milovan Jevtić

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3607
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.