Komentara: 0
Pregleda: 2094

Fudbal: Partizan napadao, Spartak se odbranio

24.09.2010. u 21:13h
Izvor: Sportal Srbija
Fudbal: Partizan napadao, Spartak se odbranio

Prva utakmica 6. kola Jelen Superlige završena je najnepopularnijim rezultatom. Partizan je napadao i pokušavao da postigne gol, ali su igrači Spartak Zlatibor vode ipak u Suboticu otišli sa bodom. Tako su crno-beli došli do prvog remija u sezoni, posle maksimalnih pet pobeda, a "golubovi" do četvrtog nerešenog ishoda. U timu branioca titule nije bilo Mladena Krstajića, Marka Jovanovića i Radosava Petrovića.

Tim Aleksandra Stanojevića koji je na početku meča u špicu imao Ivicu Ilieva i Pjera Boju imao je inicijativu tokom celog meča, ali šanse nisu bile iskorišćavane. U nastavku nije pomoglo ni uvođenje najboljeg strelca šampiona Srbije, Klea, jer je golman Subotičana Branimir Aleksić uvek bio na mestu. Treba da se kaže i da su pojedini udarci igrača domaćih u završnici bili traljavi.

Boja i Iliev su u prvih 45 minuta imali sa Aleksićem situaciju "jedan na jedan", ali je Aleksić odlično reagovao. Dobra prilika viđena je i u 31. minutu kada je Saša Ilić sa ivice šesnaesterca odlično šutirao ali je golman "golubova" odličnom paradom zaustavio udarac. Na nju je natrčao Iliev, ali je pogodio stativu. Spartak je jedinu ozbiljnu priliku stvorio u 54. minutu, kada je posle kornera Goran Antonić šutirao sa pet metara u nebranjeni gol, ali je lopta otišla preko prečke. Kako se utakmica bližila kraju, nervoza je bila sve primetnija, da bi kulminirala u završnici meča. Zbog koškanja sa Sašom Ilićem, drugi žuti karton je dobio Vidak Bratić. U međuvremenu šansu su propustili Smiljanić i Šćepović.

Izvor: Sportal Srbija
Postavljeno pre 13 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2094
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.