Komentara: 0
Pregleda: 1374

Fudbal: Omladinci Spartaka slavili protiv Brodarca, kadeti upisali bod

31.08.2018. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
U četvrtom, vanrednom kolu Lige Srbije koje je odigrano u sredu na Gradskom stadionu, omladinci Spartak Ždrepčeve krvi slavili su protiv Borodarca, dok su kadeti odigrali nerešeno. Odličnom igrom Subotičani su zasluženo došli do bodova.
Fudbal: Omladinci Spartaka slavili protiv Brodarca, kadeti upisali bod

Juniori Spartaka savladali su Bordarac sa 2:0 golovima Vukićevića i Bijelovića. Tim Saša Đurasovića bio je bolji rival na terenu tokom čitavog meča i svoju inicijativu pretvorio u pobedu. Prednost „golubovima“ doneo je Vukićević nakon odličnog centaršuta Luke Bijelovića.

Na 2:0 povisio je najbolji akter meča Bijelović. Napadač Subotičana uputio je silovit šut iz velike daljine i matirao golmana Dragićevića. Pokušavali su gosti da smanje prednost Spartaka, ali je Dokić bio na visini zadatka.  Sačuvao je  mrežu netaknutu i bodove.

Spartak ŽK – Brodarac 2:0 (1:0)
Vukićević 32', Bijelović 67'

Spartak: Dokić, Radovanović, Jović (Cetina), Damjanović, Vidović, Milošević, Božović (Jokić), Vukićević, Bijelović (Tomić), Milijašević (Žiža), Marković (Varga).

Brodarac: Dragićević, Janković, Novković, Pejić, Đ. Jovanović, Marijanović (Krsmanović), Stojanović (Knežević), J. Ilić, V. Jovanović (L. Ilić), Aćimović (Vlaović), Lukić. 

MIROVALE MREŽE U DUELU KADETA

Kadeti Spartaka osvojili su samo bod u duelu protiv Brodarca. Odigrali su Subotičani nerešeno 0:0 protiv vršnjaka iz Beograda. Imali su svoje šanse domaći igrači, ali ih nisu iskoristili na vreme. Mreže su ostale mirne do kraja utakmice i gosti su se zadovoljniji vratili u Beograd sa upoisanim bodom.

Spartak – Brodarac 0:0

Spartak: Tojzan, Stojanović (Popović), Ćakić, Kostić, Mijić, Jančić, Pastva, Arsović (Radosavljević), Kilibarda (Hristić), Stanisavljević (Popović), Đurasović.

Brodarac: Katić, Novčić, Misić, Luković, Stanković,  Blagojević, Dunić (Čukić), Đorđević (Kajtez), Simić (Stojković), Miladinović, Jovičin (Majstorović).

U trećem kolu koje je odigrano tokom proteklog vikenda omladinci Spartaka su poraženi u Inđiji od istoimene ekipe sa 2:0, dok su kadeti slavili u Užicu protiv Slobode rezultatom 2:1.

Spartakove selekcije već za vikend očekuju novi okršaji. Subotičani gostuju na Banovom brdu gde će odmeriti snage sa Čukaričkim.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1374
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.