Komentara: 0
Pregleda: 1208

Fudbal: Omladinci Spartaka poraženi od Brodarca

01.04.2019. u 10:29h
Izvor: Subotica.com
Nakon prvenstvene pauze nastavljeno je takmičenje i u Omladinskoj ligi Srbije. Spartak Ždrepčeva krv poražen je od Brodarca u okviru 19. kola sa 5:1.
Fudbal: Omladinci Spartaka poraženi od Brodarca

Omladinski tim Spartaka, ta razliko do mlađih klupskih drugara vratio se poražen iz Beograda. Brodarac je bio neumoljiv i čak pet puta zatresao mrežu Subotičana, dok je Radovanović jedini postigao počasni pogodak u finišu utakmice sa bele tačke za konačnih 5:1.

Brodarac je odlično otvorio utakmicu,propustio nekoliko šansi, a onda iz kaznenog udarca stigao do vođstva. Na 2:0 povisio je Karaklaić. U borbenoj utakmici sudija je još jednom pokazao na belu tačku za domaći tim, ali je Lukić bio neprecizan. Ipak je prvo poluvreme u potpunosti pripalo Brodarcu koji je imao prednost od 3:0 nakon 45. minuta.

U nastavku meča viđena su još tri gola. Domaćin je dva puta uspeo da nadmudri odbranu Spartaka i  stekne prednost od 5:0. Konačan rezultat  5:1 postavio je Radovanović sa 11 metara.

Brodarac – Spartak ŽK 5:1 (3:0)

Lukić 22' (p), Karaklaić 38', 67', Vukosavljević 44', Novaković 78' - Radovanović u 90' (p)

Brodarac: Dragićević, Janković, Ristić, Marjanović, Jovanović, Ilić (Kojić), Stojanović (Novaković), Ilić (Bacanović), Vukosavljević, Lukić (Aćimović), Karaklajić (Jakšić).

Spartak: Stajković (Drakulić), Radovanović, Jokić, Damjanović, Vidović, Plaznić (Radosavljević), Pilipović (Novaković), Simić (Malenčić), Stojanović, Milijašević, Božović (Pastva).

Naredno kolo omladinci i kadeti igraju već u sredu, kada na svom terenu dočekuju Čukarički.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1208
Povezane teme

fudbalski klub spartak

omladinska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.