Komentara: 0
Pregleda: 1031

Fudbal: Omladinaci Spartaka slavili u Pančevu, kadeti poraženi od Teleoptika

18.09.2018. u 17:36h
Izvor: Subotica.com
Omladinska ekipa Spartak Ždrepčeve krvi ostvarila je pobedu u Pančevu protiv Dinama u 7. kolu Lige Srbije, dok su kadeti poraženi od Teleoptika u Beogradu.
Fudbal: Omladinaci Spartaka slavili u Pančevu, kadeti poraženi od Teleoptika

Omladinci subotičkog superligaša bili su uspešni na gostovanju u Pančevu i  savladali Dinamo sa 1:0 golom Vukičevića. Ekipa trenera  Đurasovića bila je bolji rival na terenu, ali u prvom delu nije realizovala mnogobrojne prilike.

U nastavku su „golubovi“ salomili odbranu Pančevaca. Vukičević je uputio silovit šut iz daljine i pogodio mrežu protivnika za 1:0 što se ispostavilo i konačan ishod susreta.

Dinamo – Spartak 0:1 (0:0)
Vukičević 67'

Dinamo. Andžić, Nikolić (Mitrović), Nikolajev, Zulfić (Gajić), Javor, Stojanov, Mladenović (Grujičić), Bodlović (Perić), Graovac (Radak), Gligorijević, Živaljević.

Spartak: Dokić, Radovanović, F. Jović (Ž. Jović), Damjanović, Vidović, Lučić (Božović), Milić (Milošević), Vukičević (Žiža), Bijelović, Milijašević (Molnar), Marković.

Kadeti upisali poraz u Beogradu od Teleoptika (2:1)

Poveo je Teloptik golom Petrovića polovinom prvog dela. Pokušali su Subotičani da poravnaju rezultat. Jančić je šutirao sa distance, Gočmanac je dobro intervenisao. Nisu uspevali igrači Spartaka da smanje vođstvo domaćina koji je  u nastavku udvostručio prednoast na 2:0 iz slobodnog udarca.  U završnici meča uspeli su Subotičani da smanje na 2:1 golom Pastve nakon asistencije Kilibarde.

Teleoptik – Spartak 2:1 (1:0)
Petrović 26', Krsamnović 55' – Pastva 90'

Teleoptik: Gočmanac, Bojat, Jevtić (Rak), Stanković, Obradović, Dmitrović, Ostojić (Kekić), Patrović, Krstić (Milovanović), Krsmanović (Šuškavčević), Mićić (Čermelj).

Spartak: Tojzan, Stojanović, Đurasović, Mijić (Ćakić), Kostić, Jančić (Radosavljević), Pastva, Popović (Kilibarda), Arsović (Kujundžić), Stanisavljević (Preradov).

U narednom kolu obe ekipe dočekuju vršnjake OFK Beograda. Mečevi su na programu za vikend.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1031
Povezane teme

fudbalski klub spartak

omladinska liga u fudbalu

kadetska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.