Komentara: 0
Pregleda: 1329

Fudbal: Minimalac kadeta Spartaka za pobedu nad Realom iz Niša

06.09.2018. u 16:13h
Izvor: Subotica.com
Kadetska ekipa Spartak Ždrepčeve krvi u okviru 6. kola Lige Srbije bila je bolja do Reala iz Niša i upisala pobedu. Subotičani su na startu utakmice stekli prednost golom Vukana Popovića i na kraju zasluženo osvojili tri boda.
Fudbal: Minimalac kadeta Spartaka za pobedu nad Realom iz Niša

Kadeti Spartaka bili su bolji od vršnjaka iz Niša i upisali pobedu od 1:0. Već u prvom minutu mrežu Rela zatresao je Vukan Popović i dove Spartak u vođstvo. Pokušavali su gosti da izjednače, ali bezuspešno.

Do kraja utakmice se vodila velika borba između kaznenih prostora, ali su golovi izostali i Spartak je zasluženo upisao pobedu.

Spartak – Real Niš 1:0 (1:0)
Popović u 1'

Spartak: Tojzan, Stojanović, Mijić, Kostić, Mažić, Jančić, Pastva, Popović (Stanisavljević ), Hristić (Kilibarda), Arsović (Malenčić), Đurasović.

Real Niš: Stanković, Marković, N. Petrović, Ve.Bogdanović, Stojković, Đorđević (Đinđić), Ahmeti (Ristić), Hitić, Vu.Bogdanović, J. Petrović, Kačar (Živić).

Ekipa Spartaka u narednom kolu gostuje u Beogradu gde će snage odmeriti sa Teleoptikom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1329
Povezane teme

fudbalski klub spartak

kadetska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.