Komentara: 3
Pregleda: 3066

Fudbal: Meč odluke u nedelju - Spartak dočekuje Rad (ulaz besplatan)

06.04.2019. u 11:17h
Izvor: Subotica.com
U poslednjem, 30. kolu ligaškog dela Spartak Ždrepčeva krv dočekuje Rad. Meč odluke je pred Subotičanima. Ukoliko pobede, a i drugi rezultati im budu išli na ruku prvenstvo će okončati na osmoj poziciji koja vodi u plejof.
Fudbal: Meč odluke u nedelju - Spartak dočekuje Rad (ulaz besplatan)

BESPLATAN ULAZ - U nedelju na Gradskom stadionu kapije će biti širom otvorene. Uprava kluba u dogovoru sa JKP „Stadion“ odlučila je da ulaz na utakmicu protiv Rada, koja je od velikog značaja za „golubove“,  bude besplatan. Meč počinje u 17 časova i svi ljubitelji fudbala i simpatizeri plavo – belih su dobro došli da podrže ekipu u pohodu na šestu za redom pobedu ovog proleća i plasman među prvih osam timova.

Pred fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi je utakmica odluke. Ukoliko tim Predraga Rogana ostvari još jednu pobedu obezbediće plasman među  prvih osam timova, ali pod uslovom da Vojvodina izgubi od Partizana u Novom Sadu. 

- Momci su svesni šta nas čekaka u nedelju. Dolazi nam ekipa Rada koja je pokazala da ove sezone igra izuzetno čvrsto i agresivno. Na poslednja četiri gostovanja Beograđani su samo jednom pretrpeli poraz i to od Radničkog u Nišu. Ostvareni učinak govori o načinu igre našeg protivnika na strani. Međutim,  mi  s pozitivnom energijom dočekujemo ovaj duel. Verujem da će momci i ovog puta dati svoj maksimum i bude li tako očekujemo pozitivan rezultat – kaže šef stručnog štaba Spartaka.

Kapiten Subotičana Dejan Kerkez pred duel sa „građevinarima“ nada se pozitivnom rezultatu i poziva navijače da uz njihovu podršku Spartak dođe do nove pobede.

- Lepa prilika je pred nama da ovaj ligaški deo okončamo dobrim rezultatom. Da pokušamo ostvariti priliku koja je pred nama, a to je plasman u plejof. Ne zavisi baš sve od nas, ali ne smemo mnogo da se opterećujemo proračunima. Čeka nas teška utakmica za koju smo se spremali kao i za svaku do sada. Pokušaćemo da naše zalaganje nagradimo još jednom pobedom, a ako bude sreće i da se radujemo toj osmoj poziciji na kraju ovog ligaškog dela. - ističe Kerkez - Podrška naših navijača uvek nam mnogo znači. Nadam se da će i nedelju doći na stadion da budu naš dvanaesti  igrač, a ako se sve kockice slože da se radujemo novom uspehu Spartaka

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 nedelju
Komentara: 3
Pregleda: 3066
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.