Komentara: 0
Pregleda: 1487

Fudbal: Marčić precizan za Spartakov bod u Kruševcu

01.11.2020. u 16:13h > 19:49
Izvor: Subotica.com
Spartak i Napredak podelili su bodove. Domaći tim je imao prednost, ali se Marčić pobrinuo da Subotičani osvoje bod.
Fudbal: Marčić precizan za Spartakov bod u Kruševcu

Spartak Ždrepčeva krv odigrao je nerešeno u Kruševcu sa Napretkom 1:1 u okviru 13. kola Linglong Superlige Srbije. Svakoj ekipi je pripalo po jedno poluvreme. U prvom delu domaći tim je bio bolji i stekao prednost, ali e nastavak pripao Subotičanima, a Milan Marčić i ovog puta bio je strelac za „golubove“ i doneo Spartaku bod. 

U prvom delu Napredak  je bio bolji i veću inicijativu krunisao golom, dok su  Subotičani imali samo jednu priliku, ali je nisu iskoristili. Veći deo igre protekao je u borbi izmeću dva šesnaesterca, što potvrđuje činjenica da je mali broj prilika stvoren na utakmici. Na isteku 20. minuta Kruševljani su zapretili , Marjanović je izveo slobodan udarac isko sa s leve strane, ali je Dujmović odlično intervenisao. U 31. minutu Napredak je po drugi put ozbiljnije zapretio i svoju priliku pretvorio u vođstvo iz prekida. Mijić je izveo udarac iz ugla, a kapiten Kostić  glavom loptu plasirao u mrežu Spartaka -1:0.

U nastavku susreta Spartak je zaigrao bolje i svih 45. minuta bio dominantniji. Stvorili su Subotičani nekoliko šansi, ali je završnica izostala sve do 74. minuta. Nakon izvedenog kornera Tekijaški je zakačio lopzu i prebacio je na drugu stativu  gde je dobro bio postavljen Milan Marčić i glavom loptu je prosledio iza leđa Ostojića za 1:1. Pokušavali su „golubovi“ da dođu i do preokreta i novih bodova, ali se Miloš Ostojić nije dao savladati i bodovi su podeljeni.

Napredak – Spartak ŽK 1:1 (1:0)
Kostić 31’ - Marčić 74’

Napredak: Ostojić, Milovanović, Kostić, Milunović, Mršić (Milovanović), Kočić, Mijić (Milošević), Spremo (Melunović), Stević, Marjanović, Leković (Ćuković).

Spartak: Dujmović, Dunđerski, Ivančević, Tekijaški, Milošević, Marčić, Šimura (Vidaković), Savković, Tufegdžić, Denković (Srećković), Bijelović (Baić).

U narednom kolu Spartak dočekuje Partizan, a utakmica se igra u subotu od 18 časova.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1487
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.