Komentara: 0
Pregleda: 3330

Fudbal: "Lokomotiva" obeležila 60 godina postojanja

07.09.2018. u 12:35h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub „Lokomotiva“, koji se takmiči u Gradskoj ligi Subotice, proslavio je u sredu 60 godina postojanja. Uz prisustvo brojnih prijatelja kluba odigrana je i revijalna utakmica, a potom je slavlje nastavljeno "trećim poluvremenom".
Fudbal: "Lokomotiva" obeležila 60 godina postojanja

Povodom šest decenija rada odigrana je revijalna utakmica, a snage su odmerili prvotimci kluba i veterani.  Za prvi tim su nastupali igrači koji se sada uspešno takmiče u ligi, dok je tim veterana bio sačinjena od fudbalera koji su nekad nosili dres ovog kluba. Meč je završen pobedom prvog tima sa 2:0 ,a nakon toga usledilo je druženje kakvo dolikuje obeležavanju jubileja.

Na proslavi 60. godina kluba prisustvovali su svi prvotimci, veterani, rukovdstvo, gradski zvaničnici, ali i mnogobrojni sportski radnici i prijatelji ovog kluba. Među zvanicama bili su: Nemanja Simović (član Gradskog veća za sport i omladinu), Dejan Vuković (v.d. sekretara Sportskog saveza Subotice), Tadija Stantić (sekretar GFS), Zoran Arsić (predsednik ŽFK "Spartak"), Dragan Vukasović (predsednik konferencije klubova), Milutin Rajović (dugogodišnji trener Lokomotive), Boro Karadža - takođe trener sa dugogodišnjim stažom  i mnogi drugi iz sveta sporta.

Fudbal: "Lokomotiva" obeležila 60 godina postojanja

Prisutne su pozdravili Mirko Lazić, dugogodišnji predsednik, sada generalni sekretar  i Nebojša Vojvodić, novi predsednik kluba. Vojvodić se zahvalio dosadašnjem prvom čoveku Lokomotive Mirku Laziću na neizmernoj posvećenosti i radu u klubu koji obeležava  više od pola veka, kao i svima koji su godinama bili uz ovaj klub, ali i onima koji nastavljaju da nose dres sa grbom Lokomotive.  

Mirko, dugogodišnji predsednik, s ponosom je istakao da je srećan zbog provedenih 30 godina u klubi koji ni jednog trenutka nije došao u situaciju da prestane sa radom. Iako je bilo raznih nedaća, uspešno su ih prebrodili i izborili se sa svim poteškoćama uz želju da klub doživi i svoj 100. rođendan.  Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, čestitao je jubilarnih 60 godina rukovodstvu i igračima Lokomotive uz poruku da će uvek biti uz klub koji opstaje sve ove godine

U znak zahvalnosti za dugogodišnju odanost klubu, sportskim saradnicima i prijateljima kluba uručene su zahvalnice, a nakon toga nastavljeno je druženje.

Fudbal: "Lokomotiva" obeležila 60 godina postojanja

PRVI TIM SAVLADAO VETERANE

U revijalnoj utakmicu bolji je bio prvi tim Lokomotive i golovima Vojvodića i Čusa upisao pobedu od 2:0. Nisu se predavali  ni nešto starihi igrači koji su nastupili za veteransku ekipu. Pokazali su zavidnu igru na terenu, ali je ipak mladost odlučila pobednika.

Lokomotiva (prvi tim)  -  Veterani 2:0 (1:0)
Vojvodić 20, Čuso 62'

Prvi tim Lokomotive: Tomanić, Borojević, Medaković, Marki, MARUNIĆ, Vojvodić, Građin, Lukić, Vukadinović, Đukanović, Nosković, Gulišlija, Čuso, Savić, Janjić, Vuković, Popović, A. Takač, Takač, Vila, Stojanović. Trener: Lazarević.

Veterani Lokomotive: Z. BašićBorojević, mandić, Seic, Kovačević, Kurai, Kujundžić, Vujčić, Popović, Momčilović, Karadža, Satmari, I. Bašić, Smiljić, Vujić, Kopunović, Stantić, Domongoš, Šakirovski. Trener: Karadža.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3330
Povezane teme

fudbalski klub lokomotiva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.