Komentara: 0
Pregleda: 1332

Fudbal: Kadeti Spartaka osvojili bod protiv Zemuna, omladina poražena od Rada

22.04.2018. u 15:36h
Izvor: Subotica.com
Kadetska i omladinska ekipa Spartak Ždrepčeve krvi u okviru 23. kola Lige Srbije gostovale su u Beogradu gde su snage odmerile sa vršnjacima Zemuna i Rada. Omladinci su pretrpeli poraz na Banjici od 3:1 dok su kadeti osvojili bod protiv neugodnih Zemunaca.
Fudbal: Kadeti Spartaka osvojili bod protiv Zemuna, omladina poražena od Rada

Kadeti Spartaka osvojili su bod u Zemunu odigravši 0:0 sa domaćinom. Ekipa Bogoljuba Džinića se odlično nosila svih 90 minuta sa protivnikom koji je u jesenjem delu bio bolji na meču u Subotici. Iako su u prvom poluvremenu domaći igrači imali izglednije šanse, nisu ih iskoristili. Odolela je odbrana Spartaka. U nastavku su Subotičani zaigrali mnogo dinamičnije, nisu iskoristili ukazane prilike, ali su ipak uzeli bod Zemunu.

Zemun - Spartak 0:0

Zemun Lazarević, Blagojević (Damnjanović), Vasiljević, Križan, Cvijanović, Stokić (Mihailović) Kukolj (Ivić) Sulejić (Paunović ), Njamčulović , Ristović ( Turkulja)

QStajković, Mažić, Vidović, Cetina, Jančić, Žiža, Božović, Tomović (Đurasović), Molnar, Lazić (Pastva), Đuričković (Stojak).

OMLADINCI PORAŽENI OD RADA

Omladinci su poraženi od Rada u Beogradu sa 3:1. Domaćin je od starta krenuo ofanzivno i prvi stigao do vođstva na isteku 20. minuta. Pokušavali su golubovi da poravnaju, međutim nisu uspeli u prvom delu, te se na odmor otišlo uz minimalnu prednost tima sa Banjice.

U nastavku se vodila velika borba. Milan Lučić je izjednačio, što je razbudilo igrače Rada. Krenuli su agilnije i ponovo stigli do prednosti golom Babića. Konačnih 3:1 postavio je Radisavljević.

Rad – Spartak 3:1 (1:0)
Ilić 20', Babić 69', Radisavljević 73' - Lučić 53'

Rad: Mićanović, Parađina, Tričković, Đorić, Marković, Riznić, Radisavljević (Vučićević), Levićanin (Aleksić), Babić (Savić), Ilić, Stojanović (Dejanović).

Spartak: Dokić, Radovanović, Jokić, Milošević, Damjanović, Sredojević (Stojanović), Kozomora (Nenadović), Vukićević, Marković, Milijašević, Lučić.

U narednom, 24. kolu Lige Srbije omladinska ekipa Spartaka dočekuje Napredak iz Kruševca, dok će kadeti ugostiti vršnjake iz Jagodine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1332
Povezane teme

fudbalski klub spartak

omladinska liga u fudbalu

kadetska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.