Komentara: 3
Pregleda: 1653

Fudbal: Kabel "minimalcem" do bodova protiv Bačke 1901

11.11.2018. u 12:33h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 poražena je na svom terenu od Kabela iz Novog Sada u 15. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina. Subotičani su dobro parirali protivniku, ali su gosti jednu priliku iskoristili i minimalcem stigli do tri boda.
Fudbal: Kabel "minimalcem" do bodova protiv Bačke 1901

Prvi deo utakmice protekao je u izjednačenoj igri uz malo šansi. Gosti su bili ti koji su u nekoliko navrata zapretili. Devetak je tukao glavom, lopta je završila pored stative krajem 20. minuta. Nešto kasnije Vladić je mogao da dovede Kabel u vođstvo, šutirao je iskosa sa desne strane, za malo je bio neprecizan. Uzvratili su Subotičani. Krmar je pokušao iz daljine, Pilipović je dobro intervenisao i sprečio Bačku da dođe do vođstva. U finišu prvog poluvremena gosti su iskoristili nesmotrenost odbrane, Ilić je doveo Novosađane u vođstvo – 0:1.

U nastavku utakmice Bačka je prva zapretila. Nakon prodora Višnjića po desnoj strani, Manojlović se našao u prilici, ali je njegov šut zaustavio Pilipović. Priliku da poveća prednost Novosađana imao je Ilić u 64.minutu, Gabrić je dobro intervenisao. Mogli su Subotičani do izjednačenja, Vukelić je za malo loptu poslao iznad prečke i gosti su odneli bodove.

Bačka 1901 – Kabel 0:1 (0:1)
Ilić 42'

Bačka: Gabrić, Višnjić, Kiš, Kotoraš, Francišković, Simić, Šormaz (Manojlović), Krmar, Lukić (Spremo), Vukelić, Glišović (Bjelobrk).

Kabel: Pilipović, Devetak, Ilić, Nedić, Velimir, Bogdanić (Tubić), Miljević, Knežević, Vladić, Fimić, Petrović (Ostojić).

Do kraja prvog dela ostala su još dva kola. Bačka u narednom gostuje u Pančevu gde će snage odmeriti sa Železničarem, dok poslednje za ovu jesen igra pred svojom publikom kada joj u goste dolazi Radnički iz Zrenjanina.

Fudbal: Kabel "minimalcem" do bodova protiv Bačke 1901

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1653
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.