Komentara: 2
Pregleda: 4651

Fudbal: Jelena Marenić karijeru nastavlja u Italiji

03.01.2018. u 11:50h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Jelena Marenić karijeru nastavlja u Italiji

Jelena Marenić, fudbalerka Spartaka, karijeru će nastaviti u Italiji. Iskusna igračica navalnog reda šampionskog jata sa severa Bačke prelazi u seriju B, gde će nositi dres Toresa, kluba čije su ambicije da se ove sezone vrati u najviši rang italijanskog ženskog fudbala.

- Svi pregovori oko prelaska u Tores su završeni ovih dana bi trebalo da otputujem u Italiju u novi klub. I do sada sam imala ponuda, nisam ih prihvatala, jer nisu bili ponuđeni adekvatni uslovi za mene. Mislim da je sada pravi trenutak za moj odlazak u inostranstvo – kaže Marenićeva.  

Marenićeva je  u Subotici provela sedam godina i sa Spartakom osvojila sve što se moglo osvojiti.

- Jedna sam od igračica sa najdužim stažom u jatu Golibica. Osvojila sam sa Spartakom sve što se moglo osvojiti u Srbiji. Sedam godina za redom smo prvaci države, osvajači kupa, standardni učesnici Lige šampiona i osvajači mnogobrojnih turnira. Velika mi je čas bila nositi dres sa grbom ovog kluba i igrati u takvoj ekipi. Došao je trenutak da krenem dalje. Da se oprobam u novoj sredini i da ostvarim neke nove ciljeve u svojoj karijeri.  U Spartaku sam provela prelepih sedam godina i sa sobom nosim lepe uspomene. Veliko hvala svima u klubu  na svemu uloženom u moj ravoj, posebno mom treneru Borisu Arsiću koj me je mnogo naučio, a i mojim saigračicama koje su mi bile podrška i prijatelji u svakoj situaciji, kako na terenu, tako i van njega. Spartak  je bio i ostaće moja druga porodica – rekla je Jelena Marenić.

Jelena Marenić,  rođena je 27. novemba 1991. godine u Subotici (Lovćenac).  Seniorski fudbal igrala je u Novom Bečeju, a potom prešla u Mašinac iz Niša gde se kratko zadržala. U Spartak je došla 2010. godine i plavo – beli dres uspešno nosila proteklih sedam sezona.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4651
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.