Komentara: 3
Pregleda: 1653

Fudbal: "Golubovi" veruju u pobedu i protiv Napretka, Nikolić sutra završava "pozajmicu"

18.06.2020. u 18:53h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv sutra će odigrati poslednju utakmicu ove sezone, a u goste mu dolazi Napredak iz Kruševca. Meč 30. kola Linglong Superlige Srbije igra se u 16 i 30 na Gradskom stadionu, a direktan prenos obezbeđen je na Arena Sport 1.
Fudbal: "Golubovi" veruju u pobedu i protiv Napretka, Nikolić sutra završava "pozajmicu"

Utakmicom protiv Napretka iz Kruševca Spartak Ždrepčeva krv staviće tačku na ovu sezonu. Na prethodne tri uakmice „golubovi“ su ostvarili maksimalan učinam, te i protiv Kruševljana priželjkuju novi trijumf  za rastanak sa svojim simpatizerima do novog šampionata.

- Napredak je ekipa koja igra dosta tvrd fudbal i na rezultat, posebno po dolasku trenera Ivanovića. Primaju malo golova, poslednji put su primili tri od Crvene zvezde i sa te strane veliki respekt, ali mi gledamo u naše dvorište i bavimo se svojim problemima koje smo imali pred ovaj duel. Neki igrači su roviti i to je malo otežalo da odredimo tim koji će protiv Kruševljana izaći na teren, ali bez obzira verujemo da će ona ekipa koja bude spremna dati svoj maksimum. I u prethodnim utakmicama kada je falilo nekoliko standardnih igrača, ništa bitnije se nije menjalo, postavili smo neki sistem i način igre, da svaki igrač koji uđe zna šta treba da radi i tako značajno doprinosi učinku kompletne ekipe. Biće tako i protiv Napretka i nadamo se dobrom rezultatu – kaže Vladimir Gaćinović, šef struke Spartaka.  

Fudbal: "Golubovi" veruju u pobedu i protiv Napretka, Nikolić sutra završava "pozajmicu"I pred okršaj sa Kruševljanima Nemanja Nikolić, napadač „golubova“ veruje u pobedu.  

- Biće zanimljiva utakmica, bez obzira koji tim bude igrao jer imamo malih problema sa povredama, ali iskreno verujem da će ekipa koja izađe na teren odraditi maksimalno i upisati pobedu. Pozvao bih sve simpatizere Spartaka da dođu i podrže nas da se trijumfom oprostimo u poslednjoj utakmici – jasan je Nikolić.

Nemanja Nikolić će se protiv Napretka oprostiti od plavo – belog dresa jer mu ističe pozajmica i obavezan je da se vrati u Partizan. Emotivno je govorio o svom boravku, rastanku sa plavo - belima i poželeo Spartaku mnogo uspeha.

- Meni je ovo poslednja utakmica za Spartak, jer mi pozajmica ističe. Žao mi je što je kraj taman smo se razigrali, kako ekipa tako i ja. Počeo sam da dajem golove, ali doće poslednje kolo. U dva manadata sam igrao za ovaj klub i proveo lepe dane. I kada niko nije verovao u onaj tim Spartaka da nešto može, zahvaljujući stručnom štabu koji jeste, stigli smo do međunarodne scene. I ovog puta nosim lepe utiske,a na tome se zahvaljujem svima u klubu,saigračima, stručnom šatbu i rukovodstvu, navijačima i novinarima čiju sam podršku uvek imao. Spartak će imati dobru osnovu za narednu sezonu i i verujem da će ostvariti dobre rezultate što mu i želim –  rekao je Nikolić.

Nemanja, hvala na svemu!

S obzirom da su poslednji put zajedno bili prisutni na konferenciji za štampu Gaćinović je iskoristio priliku i zahvalio se Nikoliću na saradnji i još jednom istakao da je on najbolji igrač u Srbiji na toj poziciji.

- Kada sam došao u Spartak, Nemanja Nikolić je bio na transfer listi, ali mi je to bilo čudno. Počeli smo radili i uvideli smo o o kakvom igraču je reč. On je jedan od najboljih igrača u Srbiji i tek sada je u procesu dokazivanja i tranzicije. Nikolić ima takav potencijal koji bi bilo šteta neiskoristiti i meni je neizmerno drago da sam imao  priliku da sarađujem sa jednim ovakvim momkom, fudbalerom koji je omiljen u klubu. Bilo je čarki, ali kada je bilo najvažnije on je bio taj kaoji je rešavo utakmice i zato mu hvala na svemu. Želim mu gde god da ode da se tako ponaša i da ostvari sve što poželi – poručio je Gaćinović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1653
Povezane teme

fudbalski klub spartak

nemanja nikolić

vladimir gaćinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.