Komentara: 4
Pregleda: 2760

Fudbal: "Golubovi" jači za trojicu iskusnih igrača

03.09.2018. u 12:21h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: "Golubovi" jači za trojicu iskusnih igrača

Poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka Spartak Ždrepčeva krv je predstavio trojicu novih igrača koji su pojačali redove subotičkog superligaša. Tim sa severa Bačke angažovao je iskusne fudbalere Nemanju Obradovića, Stefana Denkovića i Vladimira Simunovića.

Direktor Subotičana Dragan Đorđević prilikom predstavljanja novajlija istakao je da dosta očekuje od novih "golubova"

- Angažovanjem trojice novih igrača znatno smo pojačali redove Spartaka u nameri da ostvarimo i ove sezone što bolje rezultate. S obzirom da je nekoliko standardnih prvotimaca otišlo u veće klubove, neminovno je bilo da se tim pojača. Verujem da će svojim iskustvom novajlije doprineti ostvarenju ciljeva koji su pred našom ekipom. - rekao je Đorđević

Fudbal: "Golubovi" jači za trojicu iskusnih igrača

Nemanja Obradović (29) u redove Spartaka stigao je iz finske Honke. Sa Subotičanima je potpisao ugovor na godinu dana, a igra na poziciji napadača.

- Čast mi je što sam došao u Spartak. Neke igrače sam već poznavao, a u proteklih nekoliko dana sam upoznao i ostale. Atmosfera u ekipi odaje utisak da će sve biti dobro. Nadam se da ću imati dobru saradnju i da ćemo ciljeve  koji su preda nama ispuniti. Plan je da se obezbedi  plej - of i da se ponovi uspeh od prošle sezone, a ukoliko sve bude kako očekujemo  i da se izbori izlazak u Evropu. Sada nam je najvažnija sutrašnja  utakmica protiv Dinama iz Vranja. Verujem da ćemo pobediti i krenuti ka ostvarenju dobrih rezultata – kaže Obradović.

Vladimir Simunović (25) na sever Bačke je došao  iz niškog Radničkog. Igra na poziciji štopera, a ugovorom se obavezao na vernost Spartaku u naredne dve godine. 

- Zahvaljujem se upravi Spartaka na ukazanom poverenju, potrudiću se da ga opravdam. Verujem da đu se brzo uklopiti u ekipu i svojim igrama doprineti ostvarenju planova z aovu sezonu – rekao je Simunović.

Stefan Denković (27) u tim Vladimira Gaćinovića dolazi i šampionske ekipe Crne Gore, Sutjeske. Sa Spartakom je potpisao ugovor na dve ipo godine, a igra na poziciji levog krila koja je upravo zbog odlaska Mileta Savkovića bila deficitarna. Denković je ranije nosio dres Crvene zvezde i Vojvodine, ali i nekoliko inostranih klubova.

- Velika mi je čast što dolazim u klub kao što je Spartak. Protekle sezone su momci zaista ostvarili fantastične rezultate,a i na međunarodnoj sceni su pokazali izuzetan kvalitet koji poseduju odigravši odlično protiv svih protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope.  Nadam se da ćemo ponoviti bar približno rezultate kao prošle sezone, da ćemo izboriti mesto u gornjem delu tabele, a posle toga i Evropu – istakao je Denković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2760
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.