Komentara: 0
Pregleda: 608

Fudbal: „Golubice“ upisale tri boda na startu prolećne trke

11.03.2024. u 08:12h
Izvor: Subotica.com
Spartak je na startu prolećnog dela prvenstvene trke upisao pobedu. Slavile su „golubice“ ubedljivim rezultatom 5:0 protiv Spartaka DOO. Već posle prvih 45. minuta Spartak je imao visoku prednost, a u nastavku sa još dva gola, potvrdio svoju dominaciju i upisao tri boda.
Fudbal: „Golubice“ upisale tri boda na startu prolećne trke
Foto: ŽFK "Spartak"

Od starta je tim Borisa Arsića nametnuo visok ritam, imao inicijativu koju je posle desetak minuta igre krunisao pogotkom. Nakon dobre akcije Anastasija Ćirić je nadmudrila odbranu protivnika i povela svoj tim ka prvoj pobedi. Nastavile su „golubice“ sjajnu igru, a iskusna Fani Vago je udvostručila prednost u 19. minutu. Pokušavale su mlađe Subotičanke da uzvrate u istom ritmu, ali je iskustvo šampionki još jednom došlo do izražaja. Razigrane „golubice“ preko Fani Vago stigle su u završnici prvog dela do prednosti od 0:3.

I u drugom delu meča Spartak je bio tim koji je diktirao ritam igre. Odupirale su se protivnice koliko su mogle, ali posle velikog broja stvorenih prilika najbolju je iskoristila Tijana Filipović i povećala prednost Spartaka na 0:4. Tačku na ubedljivu pobedu stavila je Eva Vasiliki golom u 82. minutu i Spartak je zasluženo slavio na startu prolećne trke.

Spartak DOO – Spartak 0:5 (0:3)
Ćirić 10', Vago 19', 39', Filipović  72', Vasiliki  82'  

Spartak DOO: Ungur, Golubović , Maljković (Ivković Ivandekić ), Backović, Cvetković, Rajić, Jošić (Miljković), Jovanić (Radonjić), Jović (Lekić), Arsenin (Leškov), Đokić.

Spartak:  Škandro, Vučković, Slović, Radulović (Baka), Vago (Koleman), Filipović, Gaković, Ilić (Vlasopoulos), Gajić,  Stupar, Ćirić.

U narednom kolu Spartak gostuje u Kneževcu gde se sastaje sa ekipom TSC-a, a Spartak DOO će ugostiti Crvenu zvezdu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 608
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.