Komentara: 0
Pregleda: 800

Fudbal: "Golubice" ubedljive protiv Sloge (0:9)

11.05.2021. u 15:07h
Izvor: Subotica.com
Spartak je upisao pobedu protiv Sloge u Zemunu u 4. kolu plejofa. Subotičanke su ubedljivo slavile sa 9:0, a Tijana Filipović se istakla sa četiri pogotka, uz podršku razigranih saigračica.
Fudbal: "Golubice" ubedljive protiv Sloge (0:9)

„Golubice“ su nastavile pobedničku seriju. U Zemunu su bile bolje od Sloge i ubedljivo trijumfovale. Seriju golova otvorila je Fiedler posle devet minuta igre. Nastavili se istim tempom i u prvom delu stekle prednost od 3:0.

U nastavku utakmice i dalje je samo jedan tim diktirao ritam igre. Subotičanke se nisu štedele i još šest puta su zatresle mrežu Sloge za konačnih 9:0.

Sloga – Spartak 0:9 (0:3)
Fiedler 9’, Filipović 23’, 44’, 78’, 82’, Zerfos 52’, Ćirić70’, Stupar 79’, Marković 86’

Sloga: Gardijan, Blagojević, Živković, Batočanin, Tanasković, Petrović, Stošić, Prvulj, Kujundžić, Radinović, Brusin.

Spartak: Kostić (Mihajlović), Nađ, Slović, Zerfos (Rajić), Fiedler, Ćirić (Marković), Filipović, Kusi, Ilić, Šarić (Gaković), Stupar.

U narednom kolu Spartak dočekuje Crvenu zvezdu, a meč je na programu u nedelju od 17 časova. Pre toga, u četvrtak će odigrati četvrtfinalnu utakmicu Kupa Srbije sa ekipom Požarevca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 800
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.