Komentara: 2
Pregleda: 1320

Fudbal: "Golubice" u subotu počinju pripreme

01.07.2020. u 10:47h
Izvor: Subotica.com
Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka, u subotu počinju pripreme za novu sezonu. "Golubice" će kompletan pripremni period provesti u Subotici.
Fudbal: "Golubice" u subotu počinju pripreme

Fudbalerke Spartaka pripreme za novu sezonu počeće u subotu, 4. jula. Boris Arsić, šef stručnog štaba, sa svojim saradnicima okupiće ekipu na Gradskom stadionu gde će "golubice" odraditi kompletne priprema za nove izazove. 

- Imamo samo mesec dana da se pripremimo jer već 8. avgusta počinje prvenstvo, a zbog pandemije se ne usuđujemo da idemo bilo gde na pripreme. Kompletne obavićemo u Subotici i verujem da ćemo se dobro spremiti za nove izazove - kaže Arsić. - U ponedeljak je izvlačenje parova za novu sezonu i tada ćemo znati tačan raspored prvenstva, ali i termine završnice Kupa.

Arsić objašnjava da će do početka priprema utančiti i kompletan plan odigravanja kontrolnih utakmica, kako bi što spremnije dočekali novu sezonu, kvalifikacije i borbu za odbranu trofeja u Kupu

Zbog velikog broja igračica Spartaka koje su bile poslednjih desetak dana na mini pripremama ženskih fudbalskih reprezentacija Srbije, danas će se  sprovesti sva potrebna testiranja na korona virus kako bi od subote krenuli sa nesmetanim nastavkom rada.

- Kod nas je zdravlje na prvom mestu i tako ćemo se i ponašati. Odradićemo sva potrebna testiranja kako bi bili sigurni da je ekipa u potpunosti spremna za rad – jasan je Arsić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1320
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.