Komentara: 2
Pregleda: 1947

Fudbal: "Golubice" u Slovačkoj traže prolaz među 32 najbolje ekipe Evrope

23.06.2019. u 14:05h
Izvor: Subotica.com
Žrebom koji je održan u petak u Nionu odlučeno je da šampionke Srbije u fudbalu kvalifikacije za Ligu šampiona igraju u Slovačkoj. Subotičanke su nosioci pete grupe, a protivnici u borbi za šesnaestinufinala najeminentnijeg takmičenja su im Slovan iz Bratislave, mađarski Ferencvaroš i Agarista – Aneni Noi iz Moldavije.
Fudbal: "Golubice" u Slovačkoj traže prolaz među 32 najbolje ekipe Evrope

Spartak je imao sreće na žrebu u Nionu kada je reč o protivnicima u grupi, ali i destinacije gde će se odigravati kvalifikacioni turnir. Tim Borisa Arsića našao se u grupi 5 gde su još šampion Mađarske Ferencvaroš, prvak Moldavije Agarista i domaćin Slovan iz Bratislave.

- Zadovoljni smo sa žrebom i destinacijom. Sigurno da nas čeka težak posao, ali raduje nas da smo izbegli zvučna imena iz jakih evropskih liga. Ekipe u grupi su sve iz okruženja i mislim da možemo da se borimo ravnopravno za ulazak u top 32. Slovačka je blizu i to će nam ići na ruku iz razloga što nam neće trebati puno vremena da se adaptiramo na uslove. Optimisti smo - ali uz veliki oprez. Čeka nas teška borba za prolaz u dalji krug Lige šampiona – kaže Bojan Arsić, generalni sekretar kluba.

Kvalifikacije se igraju od 7. do 13. avgusta.  U 10 kvalifikacionih grupa nadmetaće se 40 ekipa od kojih će prvoplasirani timovi izboriti plasman u šesnaestinu finala Lige šampiona, kao i dve najbolje drugoplasirane ekipa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1947

Povezane vesti

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

bojan arsić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.