Komentara: 0
Pregleda: 902

Fudbal: „Golubice“ u polufinalu Kupa Srbije

23.05.2022. u 13:07h
Izvor: Subotica.com
Spartak je obezbedio plasman u polufinale Kupa Srbije za dame nakon trijumfa nad Vojvodinom sa 8:0. Subotičanke su bile ubedljive i zasluženo došle na korak do odbrane duple krune.
Fudbal: „Golubice“ u polufinalu Kupa Srbije

Ekipa Borisa Arsića dovoljno je bilo dvadesetak minuta da otvore seriju golova u Beočinu. Tijana Filipović je savladala  Đukićevu za prednost „golubica“. Za 2:0 Filipovićeva se pobrinula nakon pola sata igre. Olako su „golubice“ do pauze još dva puta naterale Vojvodinu da vadi loptu iz mreže, a za to su se pobrinule Amber Trip i Violeta Slović.

I u drugom delu meča Spartak je diktirao ritam igre. Tijana Filipović se po treći put upisala u listu strelaca za 5:0. Živana Stupar je u 75. minutu bila precizna za 6:0, a potom je Vuksanovićeva smestila loptu u sopstvenu mrežu za 7:0. Tačku na ubedljiv trijumf za plasman u polufinale Kupa Srbije stavila je Kusi golom u 81. minutu.

Vojvodina – Spartak 0:4 (0:8)
Filipović 20’, 30’, 47’, Trip 40’, Slović 45’, Stupar 75’, N. Vuksanović 80’ (ag) Kusi 81’, N.

Vojvodina: Đukić, Medić (Krivokapić), Milošević, Savić, Stojić, Trbulin (N. Vuksanović), Petrović, Plavšić, Beronja, Trivuć, Stokić.

Spartak: Mihajlović (Škandro), Baka (Golubović), Nađ, Slović, Ćirić (Šarić), Milivojević, Trip (Lefebvre), Filipović, Kusi, Ilić (Levis), Stupar.

Danas u 16 časova će se održati žreb za polufinale koje je na programu za vikend, dok je finale zakazano  za 3. jun na TSC areni u Bačkoj Topoli.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 902
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.