Komentara: 1
Pregleda: 1666

Fudbal: "Golubice" u nedelju u finalu Kupa dočekuju Crvenu zvezdu

01.06.2019. u 16:15h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka su odbranile titulu prvaka države, a u nedelju će pokušati da osvoje i trofej Kupa Srbije i na najlepši način zaokruže još jednu uspešnu sezonu. Finalni meč se igra u nedelju od 20 časova na Gradskom stadionu, a ulaz je besplatan.
Fudbal: "Golubice" u nedelju u finalu Kupa dočekuju Crvenu zvezdu

Protivnik Spartaka u borbi za još jedan pehar je Crvena zvezda prošlogodišnji osvajač trofeja najmasovnijeg klupskog takmičenja. Kapiten Violeta Slović pred duel sa crveno – belima ne krije želju za pobedom i veruje da će Spartak osvojiti duplu krunu.

- Ovo je do sada prvi put da se u Subotici odigrava finalna utakmica Kupa Srbije. Čast nam je što će se baš u našem gradu održati završnica najmasovnijeg klupskog takmičenja, a još srećniji ćemo biti ukoliko osvojimo i ovaj trofej – ističe Slovićeva i dodaje: Crvena zvezda je naš najveći  rival i utakmice protiv njih su uvek nezvesne do samog kraja. Verujem da će tako biti i ovog puta. Mi smo se dobro spremile i jedva čekamo da izađemo na teren. Naš protivnik brani trofej, a mi ćemo pokušati da ga vratimo  u naše vitrine i ovu uspešnu sezonu zaokružimo duplom krunom -  kaže Violeta Slović.

Iako iz godine u godinu beleže izuzetne rezultate i osvajaju trofeje na Gradskom stadionu mali je broj gledalaca. Nije mnogo bolje ni kada igra muški tim. Upravo meč finala Kupa Srbije između Spartaka i Crvene zvezde prilika je da subotička publika poveća brojčano stanje na tribinama.

- Mi imamo svoju vernu publiku koja je uvek uz nas, ali ovom prilikom pozivam sve naše sugrađane da dođu u što većem broju i da nas podrže u finalu protiv Zvezde. Ovakva utakmica se igra prvi put u Subotici, a sama činjenica da je to meč u kojem se dva tima bore za trofej govori koliko značaj ima ovaj duel. Svi koji vole Spartak u nedelju od 20 časova neka dođu da nas podrže u pohodu na duplu krunu - poručuje kapiten Spartaka

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1666
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.