Komentara: 1
Pregleda: 1178

Fudbal: "Golubice" u četvrtfinalu Kupa posle ubedljivog trijumfa u Pirotu

11.03.2019. u 12:36h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka plasirale su se u četvrtfinale Kupa Srbije nakon ubedljivog trujmfa od 14:0 u Pirotu nad ekipom Jedinstva. Tim Borisa Arsića bio je izuzetno raspoložen, opravdao ulogu favorita u svakom smislu i obezbedio plasman u dalji tok nacionalnog Kupa.
Fudbal: "Golubice" u četvrtfinalu Kupa posle ubedljivog trijumfa u Pirotu

Subotičanke su slavile u Pirotu ubedljivim rezultatom  u osmini fonala Kupa Srbije. Iako su otputovale u izmenjenom sastavu bile su neprikosnovene za domaći tim.

Spartak je u osmini finala Kupa nastupio u kombinovanom sastavu. Trener Boris Arsić je dao šansu igračicama sa manjom minutažom, a one su je iskoristile da se dokažu i nametnu stručnom štabu. Od prvog momenta utakmice se videlo da je Spartak favorit. Ređale su se akcije iz kojih su padali golovi. Praktično se igralo na polovini domaćih koje su se grčevito branile i pružale dobar otpor. Na odmor se otišlo sa sedam golova prednosti za gošće.

I u drugom poluvremenu nastavio je Spartak dominaciju. Golubice su stvarale lepe prilike i dobru igru krunisaale sa još sedam golova u mreži Jedinstva za konačnih 0:14. Istakle su se Rosa Da Costa i Violeta Slović sa po četiri postignuta gola,  Tijana Matić sa tri, Tijana Filipović sa dva i Alina Baka sa jednim golom.

Jedinstvo (Pirot) -  Spartak 0:14 (0:7)
Matić 11, 23, 90, Rosa Da Costa 32, 39, 40, 78, Slović 42, 43, 62, 73, Filipović 56, 86, Baka 88.

Jedinstvo: Georgijev(Kirov), Milenković, Mladenov(Stančić), Vasov, Zemljić(Zlatanov), Arizanović, Mladenov, Džunić, Popović, Najdanović, Pejčić.

Spartak: Kostić (Mihajlović), Golubović, Baka, Vajda, Slović, Frajtović, Kričak, Rosa da Costa, Filipović, Matić, Derviši.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1178
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.