Komentara: 2
Pregleda: 1724

Fudbal: "Golubice" slavile u Zemunu

28.04.2019. u 12:08h
Izvor: Subotica.com
U drugom kolu plejofa Spartak je slavio protiv Sloge u Zemunu. Subotičanke su bile bolje i golom Violete Slović osvojile tri boda koja su ih približila novoj tituli prvaka države.
Fudbal: "Golubice" slavile u Zemunu

Šampione Srbije, fudbalerke Spartaka pobedile su i u drugoj utakmici plejofa. „Golubice“ su na gostovanju u Zemunu bile bolje od Sloge.

Subotičanke su još jednom potvrdile kvalitet, slavivši na neugodnom gostovanju. Iako je meč završen "minimalcem", tim Borisa Arsića nadigrao je domaćina u potpunosti. Posle nekoliko propuštenih prilika najbolju je iskoristila kapiten Violeta Slović i dovela „golubice“ u vođstvo. Pokušavale su igračice Sloge da poravnaju rezultat, ali bezuspešno.

U nastavku je viđena dobra igra, ali su golovi izostali. Subotičanke su osvojile važna tri boda u pohodu na još jednu titulu.

Sloga  - Spartak - 0:1 (0:1)

Sloga: Gardijan, Dabić, Vulikić, Erac, Šišković, Živković (Janković), Brusin, Ševo, Bulatović (Veličković), Trnavac, Vasović

Spartak: Kostić, Vajda, Slović, Frajtović, Baka (Tanasković), Kričak, Filipović, Okjere, Pavlović, Goja (Rosa), Matić.

I u narednom kolu Spartak gostuje. Subotičanke putuju u Niš na megdan Mašincu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1724
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.