Komentara: 0
Pregleda: 1256

Fudbal: „Golubice“ slavile u Kanjiži protiv TSC-a

18.10.2020. u 13:45h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka slavile su u komšijskom derbiju. „Gulubice“ su bile bolje od TSC-a u Kanjiži i pobedile sa ubedljivih 7:0 golovima Slovićeve, Matićeve (2), Pavlovićeve, Filipovićeve (2) i Tanaskovićeve.
Fudbal: „Golubice“ slavile u Kanjiži protiv TSC-a

Spartak je ubedljivo slavio protiv TSC-a u Kanjiži u okviru 10. kola Superlige Srbije.  Učenice Borisa Arsića su čak sedam puta zatresle mrežu domaćina. Violeta Slović, Sara Pavlović i Kristina Tanasković su se po jednom upisale u listu strelaca, dok su Tijana Matić i Tijana Filipović bile precizne po dva puta.

Prema očekivanom Subotičanke su od starta nametnule svoj ritam i igru, a prednsot Spartaku donela je Violeta Slović. Na 2:0 povisila je Tijana Matić u 35. minutu i na odmor se otišlo uz dva gola prednosti „golubica“.

U nastavku su se raspucale šampionke i primorale Đapićevu da još pet puta loptu vadi iz mreže. Sara Pavlović je povisila na 3:0 u 71. minutu, a nedugo potom Tijana Filipović je postigla svoj prvi gol. Matićevoj i Tanaskovićevoj bio je dovoljan minutu da postignu golove za vođstvo Subotičanki od 6:0. Tačku na ubedljivu pobedu stavila je Filipovićeva u 90. minutu -7:0.

TSC – Spartak 0:7 (0:2)
Slović 18’, Matić 35’, 88’, Pavlović 71’, Filipović 75’, 90’, Tanasković 87’

TSC: Đapić, Drobnjak, Knežević (Šoti), Balaž (Božić), Jelača, Kecman (Kovač), Siluši, Trbojević (Ivošević), Bradić, Jankov, Kermeci.

Spartak: Kostić, Vajda, Slović, Heslin (Dejvis), Milivojević, Filipović, Golubović (Ilić), Pavlović, matić, Stupar (Ćirić), Obradović (Tanasković).

Sledi pauza u prvenstvu Srbije zbog reprezentativnih obaveza ženske A reprezentacije Srbije, nastavak prvenstva se očekuje 31. oktobra kada Spartak dočekuje Vojvodinu na svom terenu. Nekoliko dana kasnije 3/4. novembra Spartak počinje svoje učešće u Evropi - UEFA ligi šampiona. Žreb je narednog četvrtka, 22. oktobra, kada će se saznati prvi protivnik Spartaka u kvalifikacijama za ligu šampiona.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1256
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.