Komentara: 0
Pregleda: 1216

Fudbal: "Golubice" slavile protiv Vojvodine u Novom Sadu (0:2)

13.05.2018. u 16:47h
Izvor: Subotica.com
Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka, slavile su u Novom Sadu protiv Vojvodine. Ekipa Borisa Arsića nadigrala je domaći tim i golovima Violete Slović pobedila sa 2:0.
Fudbal: "Golubice" slavile protiv Vojvodine u Novom Sadu (0:2)

Razigrane „golubice” od prvog sudijskog zvižduka su krenule ofanzivno, dok se Vojvodina znalački branila da ne primi veliki broj golova. Nisu Subotičanke iskoristile svoje šanse u prvom delu meča, ali je zato nastavak utakmice doneo promene.

Kvalitet i iskustvo su još jednom doneli Subotičankama bodove. U 48. minutu Violeta Slović nakon dobro izvedenog kornera od strane Filipovićeve glavom pogađa mrežu Novosađanki i donosi prednost „golubicama”.

Nije mnogo trebalo šampionkama da udvostruče vođstvo. Tijana Matić je bila u prodoru ka golu Vojvodine, neko o domaćih igračica je načinio prekršaj oborivši je u kaznenom prostoru. Precizna sa bele tačke bila je Slovićeva za 2:0. Završnica meča pripala je domaćoj ekipi, međutim mlade igračice Vojvodine nisu uspele da načine promenu i bodovi su zasluženo pripali Spartaku.

Vojvodina – Spartak 0:2 (0:0)

Slović 48' i 55' (penal)

Vojvodina: Đapić, Dabić, Denda, Gajdobranski, Milič, Stupar, Ivanović (Trbojević),Plavšić (Marjanović), Magovčević, Patrović (Savić), Jonović.

Spartak: Kostić (Cetinja), Baka,Vajda, Slović, Frajtović, Pleuler, Filips (Kričak), Filipović, Pavlović, Matić, Mostarac (Bradić).

U 5. kolu plejofa Spartak na svom terenu dočekuje Mašinac.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1216
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.