Komentara: 0
Pregleda: 1383

Fudbal: "Golubice" slavile protiv Vojvodine

17.08.2020. u 11:15h
Izvor: Subotica.com
„Golubice“ su nastavile pobedničku seriju. Spartak je slavio i protiv Vojvodine u Novom Sadu sa 5:1.
Fudbal: "Golubice" slavile protiv Vojvodine
Foto: ŽFK "Spartak"

Fudbalerke Spartaka upisale su nova tri boda u prvenstvenoj trci. Subotičanke su u Novom Sadu bile bolje od Vojvodine i pobedile sa 5:1 u drugom kolu Supelige Srbije.

Prvi deo utakmice protekao je u dobro igri obe ekipe. Spartak je imao svoje prilike, ali su Novosađanke odolevale sve do  29. minuta kada je Anđela Frajtović postigla vodeći pogodak. Posle odličnog centaršuta Tijane Matić, Frajtovićeva je glavom prosledila loptu u gol Vojvodine za 0:1. Imale su Subotičanke još prilika, ali nisu uspele da ih realizuju i na odmor se otišlo uz minimalnu prednost Spartaka.

Fudbal: "Golubice" slavile protiv Vojvodine

B TIM STARTOVAO POBEDOM - Spartakova mlađa ekipa koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije počela je prvenstvenu trku u subotu. Učenice trenera Renata Pirše na premijernom meču slavile su sa 3:1 protiv ekipe Jedinstva iz Pirota. Sva tri gola za Subotičanke postigla je Staša Đokić, dok je za Jedinstvo strelac bila Markovićeva.

Nastavak utakmice doneo je još dinamičniju, ali efikasniju igru. Anastasija Ćirić je udvostručila prednost, a potom je Anđela Frajtović po drugi put bila precizna za vođstvo od 0:3. Uspele su domaće igračice da smanje prednost, ali iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca. Precizna sa bele tačke bila je Milica Denda-1:3. Alina Baka i Živana Stupar su se pobrinule za ubedljivu pobedu šampionki od 1:5.

Vojvodina- Spartak 1:5 (0:1)
Denda 55’ (p) – Frajtović 29’, 51’, Ćirić 47’, Baka 66', Stupar 76’

Vojvodina: Marjanov (Đukić), Magovčević, Gajdobranski, Denda, Savić, Malijar, Petrović (Krivokapić), Plavšić, A. Vuksanović, Beronja, Milanović.

Spartak: Kostić, Vajda, Slović, Frajtović (Nađ), Milivojević, Davis (Baka), Filipović, Pavlović, Matić, Stupar (Obradović), Ćirić.

Spartak u narednom kolu dočekuje Kolubaru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1383
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.