Komentara: 0
Pregleda: 1099

Fudbal: "Golubice" sigurne protiv Vojvodine na startu plejofa (3:0)

22.04.2018. u 11:36h
Izvor: Subotica.com
Spartak je slavio u 1. kolu plejofa protiv Vojvodine sa 3:0. "Golubice" su još jednom pokazale kvalitet i zasluženo osvojile bodove na startu završne faze takmičenja.
Fudbal: "Golubice" sigurne protiv Vojvodine na startu plejofa (3:0)

Prvi deo susreta protekao je u odličnoj igri obe ekipe. Subotičanke su na startu zapretile, ali je pred golom Vojvodine bila raspoložena Tanja Đapić i sve napade šampionki dobrim intervencijama osujetila.

Pokušale su Dorin, Filips, Filipović, Frajtović, međutim Đapićeva se nije dala iznenaditi. Spartak je imao idealnu priliku u 23. minutu kada je Sara Pavlović uputila centaršut sa desne strane, Slovićeva lepo loptu prizemljila u peterac, ali je Dorin zakasnila i time propušta šansu za vodeći gol. Odlično postavljena odbrana gošći nije dozvolila "golubicama" da iskoristi svoje šanse, pa se na odmr otišlo bez pogodaka.

Nastavak utakmice ipak je pripao šampionkama, i to ubedljivo. Nina Dorin dovela je Subotičanke u vođstvo u 60' minutu. Matić je centrirala, Đapićeva na kratko odbranila, a odbijenu loptu tamnoputa igračica Sparaka sprovela u mrežu za 1:0. Prednost domaćina udvostručila je Violeta Slović (75') nakon kiksa odlične Đapićev, dok je konačan rezultat 3:0 postavila Dorin pogotkom u zaustavnom vremenu.

Fudbal: "Golubice" sigurne protiv Vojvodine na startu plejofa (3:0)

Spartak – Vojvodina 3:0 (0:0)
Dorin 60' i 90+2', Slović 75'

Spartak: Kostić, Krstanoska (Baka), Vajda, Slović , Frajtović, Marfi, Filips, Filipović, Dorin, Pavlović, Matić (Kričak).

Vojvodina: Đapić, Denda, Belovan, Milić, Burkert (Stupar), Savanović, Ivanović, Trbojević  (Gajdobranski), Delić, Marjanović (Plavšić), Jonović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1099
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.