Komentara: 1
Pregleda: 2130

Fudbal: „Golubice“ šampionke Razvojne lige Srbije

20.06.2021. u 14:30h
Izvor: Subotica.com
Podmladak Spartaka krenuo je utabanim stazama seniorskog tima koji je po dvanaesti put podigao šampionski pehar. U razvojnoj ligi kadetkinje su osvojile 1. mesto koje im donosi borbu za titulu prvaka Srbije.
Fudbal: „Golubice“ šampionke Razvojne lige Srbije
Foto: ŽFK "Spartak"

Kadetska selekcija Spartaka je kolo pre kraja prvenstvene trke obezbedila šampionsku titulu Razvojne lige mlađih kategorija Srbije za žene, grupa Sever. Subotičanke su tokom takmičenja ostvarile 22 pobede i samo jednom igrale nerešeno. Ostala je još jedna utakmica do kraja u kojoj se učenice trenera Pirše sastaju sa poslednjeplasiranom ekipom Nova kolonija.

Po okončanju takmičenja u ligi, kao prvoplasirane Subotičanke očekuje završni turnit i borba za prvaka Srbije. Od 26. do 29, juna prvoplasirani timovi  četiri regiona (Istočne, Zapadne Srbije, Beograda i Vojvodine), boriće se za pobednički pehar.

Kapitenu kadetske selekcije u ime Fudbalskog saveza Vojvodine pehar za osvojeno 1. mesto uručio je Jovan Vukčević, predsednik Komisije za ženski fudbal FSV.

Fudbal: „Golubice“ šampionke Razvojne lige Srbije

Tokom protekle sezone dres Spartaka su nosile i osvojile šampionsku titulu: Nikoleta Praštalo, Milica Pilja, Jovana Gabrić, Talia Šami, Milica Šarić, Milica Gaković, Sara Okuka, Nađa Semjančuk, Jovana Vujinović, Tamara Ivković Ivandekić, Dušica Lekić, Anđela Radonjić, Anđela Z. Marković, Milica Maljković, Anastasija Čerubdžić, Anja Tabak, Maša Ninković, Monja Jošić, Elena Cvetković, Nađa Uvalin, Milica Šarić, pod patronatom trenera Renata Pirše, Gabrijela Mikovića i trenera golmana Teodora Stantića.

Ova generacija je osvojila i Kup Vojvodine za kadetkinje, a u završnici najmasovnijeg klupskog takmičenja na nivou Srbije su u finalu izgubile od Mačva iz Šapca posle penala.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2130
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.