Komentara: 1
Pregleda: 1968

Fudbal: "Golubice" podigle pehar pobednika Kupa, osvojivši tako duplu krunu

04.06.2021. u 11:46h
Izvor: Subotica.com
Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka, još jednom su potvrdile dominaciju u domaćem takmičenju. Ekipa Borisa Arsića osvojila je Kup Srbije nakon pobede od 3:1 u Čačku u finalnom meču nad Mašincem iz Niša. Posle trijumfa u prvenstvu fudbalerke Spartaka su bile najbolje i nacionalnom Kupu i zasluženo osvojile duplu krunu.
Fudbal: "Golubice" podigle pehar pobednika Kupa, osvojivši tako duplu krunu
Foto: ŽFK "Spartak"

PODRŠKA GRADSKIH FUNKCIONERA - Finalnom meču u Čačku prisustvovali su i dali podršku golubicama gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić, član Gradskog veća zadužen za oblast sporta i omladine Nataša Aleksić i Dejan Vuković sekretar Sportskog saveza Subotice.

Finale je proteklo u dinamičnoj i zanimljivoj igri. Već u petom minutu Subotičanke su povele golom Živane Stupar. Nišlijke su izjednačile autogolom Slovićeve, ali to nije poremetilo „golubice“ rešene da podignu pehar pobednika Kupa. Nastavile su Subotičanke sa odličnom igrom i u 33. minutu Tijana Filipović je donela novu prednost Spartaku. Samo dva minuta kasnije Živana Stupar se još jednom upisala u listu strelaca za 3:1.

U nastavku se vodila velika borba, ali Mašinac nije uspeo da iznenadi Subotičanke i pobeda je zasluženo pripala timu Borisa Arsića.

Spartak - Mašinac 3:1 (3:1)
Stupar 5’,35’, Filipović 33’ – Slović 18’(ag)

Spartak: Kostić, Nađ, Slović, Frajtović, Zerfos, Fiedler, Filipović, Kusi, Golubović, Šarić, Stupar.

Mašinac: Jović, Stevanović, Marković (Marjanović), Stanković, K.Krstić (S. Krstić), Zlatanović, Vasiljković, Stevanović, Lilić, Pavlović, Đorđević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1968

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.