Komentara: 2
Pregleda: 1516

Fudbal: "Golubice" najbolje u Vojvodini, nagrada za životno delo Karadžiću

27.12.2018. u 11:38h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski savez Vojvodine proglasio je najbolje pojedince i kolektiv u 2018. godini. Ženski fudbalski klub "Spartak" poneo je epitet najboljeg kolektiva, dok je nagrada za životno delo uručena dugogodišnjem predsedniku saveza Vojvodine i Srbije Tomislavu Karadžiću.
Fudbal: "Golubice" najbolje u Vojvodini, nagrada za životno delo Karadžiću

Na kraju svake godine sumiraju se rezultati i nagrađuju najbolji. Tako je na adresu Ženskog fudbalskog kluba "Spartak", nakon priznanja na gradskom nivou, stiglo još jedno. Šampionke Srbije, proglašene su za najbolji klub u Pokrajini u 2018. godini.

Pored "golubica", posebno priznanje pripalo je i našem sugrađaninu Tomislavu Karadžiću. Dugogodišnjem predsedniku Fudbalskog saveza Srbije uručena je nagrada za životno delo.

Uz ŽFK "Spartak" nagrađeni su, Nemanja Čović - kapiten novosadskog Proletera, kao najbolji fudbaler, zatim Goran Ivančić - selektor futsal reprezentacije Srbije u konkurenciji trenera, sudija Nenad Minaković, oficir za bezbednost UEFA Vlado Glođović, novinar Miroslav Gavrilović, kao i Ljubiša Vlahović za tri decenije rada u Savezu.

Zlatnim plaketama za promociju vrednosti srpskog fudbala u svetu nagrađeni je najbolji srpski sudija Milorad Mažić. Predsednik  FSV Dragan Simović i generalni sekretar Miodrag Cvijić plaketom Saveza odali su priznanje Fudbalskom savezu Srbije na uspešnoj dugogodišnjoj saradnji.

Među nagrađenim institucijama su Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, Opština Bečej, Aleksandar gradnja i Radio-televizija Vojvodine.

Nagrade pojedincima i kolektivima, čiji su rezultati obeležili godinu na izmaku, uručio je Dragan Simović, predsednik FSV na godišnjoj svečanosti Saveza u Novom Sadu, a u ime ŽFK "Spartak" priznanje je primio predsednik kluba, Zoran Arsić, jer su devojke na zasluženom odmoru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1516
Povezane teme

tomislav karadžić

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.