Komentara: 0
Pregleda: 1219

Fudbal: "Golubice" lako protiv Vojvodine

16.09.2019. u 11:44h
Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka, rutinski su došle do novih bodova. U Novom Sadu Subotičanke su slavile protiv Vojvodine sa 7:0 i napravile lepu uvertiru pred revanš meč šesnaestine finala Lige šampiona u Madridu.
Fudbal: "Golubice" lako protiv Vojvodine

Fudbalerke Spartaka u okviru 4. kola Superlige Srbije bile su bolje od Vojvodine i u Novom Sadu upisale pobedu od 7:0. Tim Borisa Arsića bio je bolji i zasluženo uknjižio nova tri boda.

Spartak je diktirao igru tokom čitavog meča. Anđela Frajtović dovela je „golubice“ u vođstvo nakon prekida, a potom je Tijana Filipović povisila na 2:0. Do poluvremena na semaforu je stajalo 3:0 za gošće, a za to se pobrinula Frajtovićeva u 42. minutu.

Nastavak utakmice protekao je u potpunoj dominaciji razigranih Subotičanki. Ekipa Borisa Arsića uspela je još četiri puta da zatrese mrežu domaćina z akonačnih 7:0.

Vojvodina – Spartak 0:7 (0:3)
Frajtović 10' i 42', Filipović 33', Matić 60' i 69', Pavlović 78', Stupar 83'

Vojvodina: Perenčević, Magovčević, Savić (J. Petrović), Malijar, Milošević, Krivokapić 8Kanarić), D. Petrović, Plavšić, Delić (A. Vuksanović), Beronja, Milanović.

Spartak: Mihajlović, Vajda, Slović, Lukas, Fiedler (Denda), Delgadiljo (Derviši), Filipović, Porter (Tanasković), Pavlović, Matić, Frajtović.

U narednom kolu Spartak dočekuje ekipu Sloge iz Zemuna, a pre toga sledi revanš Lige šampiona protiv Atletika u Madridu.

Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1219
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.