Komentara: 1
Pregleda: 1151

Fudbal: "Golubice" bolje od Sloge (5:0)

17.04.2021. u 20:35h
Izvor: Subotica.com
Spartak je startovao u plejofu ubedljivom pobedom. Na putu ka osvajanju 11. uzastopne titule "golubice" su savladale Slogu iz Zemuna.
Fudbal: "Golubice" bolje od Sloge (5:0)
Foto: Arhiva, 2021

Fudbalerke Spartaka pobedile su Slogu iz Zemuna sa 5:0 u prvom kolu plej –ofa Superlige Srbije. Ubedljive su bile učenice Borisa Arsića i u potpunosti nadigrale gošće iz Zemuna

Subotičanke su u potpunosti dominirale na terenu. Igra se odvijala uglavnom na polovini terena gostujućeg tima. Tamnoputa Kusi je prva zatresla mrežu Zemunki, a onda je Šarićeva udvostručila prednost „golubica“ - 2:0. Nizale su svoje šanse Subotičanke, opsedale gol Sloge, ali nisu iskoristile sve šanse. U završnici prvog dela Tijana Filipović je nadmudrila odbranu gostujućeg tima i poslala loptu iza Ljiljane Gardijan za 3:0.

U drugom poluvremenu nije bilo većih iznenađenja. Spartak je i dalje bio tim koji je dominirao. Prema očekivanju „golubice“ su ubrzo povećale vođstvo na 4:0. Šarićeva se po drugi put upisla u listu strelaca. Tačku na ubedljivu pobedu na startu plej –ofa stavila je Zerfos u 63. minutu.

Spartak – Sloga 5:0 (3:0)
Kusi 8’, Šarić 15’, 51’, Filipović 39’, Zerfos 63’

Spartak: Kostić  (Mihajlović), Nađ, Slović, Frajtović (Ilić), Zerfos, Fiedler (Gaković), Ćirić (Rajić), Filipović, Kusi, Golubović, Šarić.

Sloga: Gardijan, N. Čavić, Blagojević, Milić, Živković, Batočanin, M. Čavić, Tanasković, Bošnjak, Prvulj, Kujundžić.

U drugom kolu plejofa Spartak gostuje Crvenoj zvezdi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 dana
Komentara: 1
Pregleda: 1151
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.