Komentara: 3
Pregleda: 1189
Video

Fudbal: "Golubice" bolje od "lala" na startu prvenstva

04.09.2017. u 10:49h
Izvor: Subotica.com
Na startu nove sezone fudbalerke Spartaka zabeležile su ubedljivu pobedu od 4:0 protiv Vojvodine. Tim Borisa Arsića odigrao je odlično i uknjižio prve bodove u novom šampionatu.
Fudbal: "Golubice" bolje od "lala" na startu prvenstva

Subotičanke su prve zapretile, Nina Dorin je snažno šutirala, ali je Tanja Đapić odlično intervenisala i sačuvala mrežu. Nizale su šanse plave golubice, međutim odbrana Vojvodine je odolevala sve do 33. minutu kada je Marsela Nasimento poslal loptu u gol i dovela Golubice u vođstvo.

U drugom poluvremenu Spartak jezaigrao agilije i igra se prenela na polovinu terena Vojvodine. Sve češće su Subotičanke opsedale gol Novosađanki  i u 50. minutu udvostručile prednost, a ponoo je glavni akter bila tamnoputa Marsela Nasimento.  Nešto kasnije, nakon prekršaja od strane Vojvodine, Slovićeva je izvela slobodan udarac sa nekih 25 metara i plasirala loptu pravu u rašlje za 3:0.

Fudbal: "Golubice" bolje od "lala" na startu prvenstva

foto: ŽFK "Spartak"

Razigrane i raspoložene na startu prvenstvene trke golubice su do kraja susreta još jednom naterale golmana Vojvodine da vadi loptu iz mreže. Marija Radojičić iskoristila je svoju priliku i postavila konačnih 4:0.

Spartak – Vojvodina 4:0 (1:0)
Nasimento 33', 50', Slović 70', Radojičić 75'

Spartak: Kostić, Krstanoska, Vajda, Slović, Frajtović , Nasimento, Bruč, Radojičić, Filipović, Dorin(Marenić), Pavlović.

Vojvodina: Đilas, Dabić, Gajdobranski, Belovan, Ivanović, Trbojević, Plavšić  (Burket), Delić, Savić (Mogovčević), Savanović(Petrović), Malijar.

Gol iz slobodnog udarca Violete Slovića sa 25 metara

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1189
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

gradski stadion

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.