Komentara: 2
Pregleda: 1454

Fudbal: Goleada "golubica" protiv Radničkog

08.10.2018. u 10:54h
Izvor: Subotica.com
Spartak je nadigrao Radnički iz Kragujevca i slavio pobedu od 13:0. Tim Borisa Arsića se pitao svih 90 minuta i bolju igru krunisao sa 13 prelepih golova.
Fudbal: Goleada "golubica" protiv Radničkog

Subotičanke su bile neumoljive protiv Radničkog iz Kragujevca i slavile pobedu od 13:0. Seriju na stadionu kraj Somborske kapije otvorila je Angelina Hiks golom u 13. minutu. Nakon nekoliko propuštenih prilika Subotičanke su svoju inicijativu i dominaciju krunisale vođstvom.

„Golubice“ su se jedino pitale na terenu, gošće nisu uspele ni da pređu na polovinu terena koja je pripadala domaćinu. Na 2:0 povisila je Filipovićeva, dok je Goja nakon solo prodora dovela Spartak u vođstvo od 3:0. Do isteka prvog dela Subotičanke su još dva puta bile precizne. Hiks i Matićeva su se upisale u listu strelaca – 5:0.

U nastavku utakmice Spartak je i dalje diktirao igru. Frajtovićeva je imala dobre prilike, mađutim nije ih realizovala. Nije mnogo trebalo da nadoknade propušteno Golubice i  u 49. minutu je Hiks povećala vođstvo na 6:0. Tijana Matić je nadmudrila odbranu Radničkog za 7:0.

Fudbal: Goleada "golubica" protiv Radničkog

Odlična igra Spartaka nagrađena je ubedljivim trijumfom. Rosa je zatresla mrežu za 8:0, potom se Filipovićeva po drugi put upsala u listu strelaca. Anđela Kričak pogodila je za 10:0. Fantastičan gol postigla je Filipovićeva, a tačku na pobedu od 13:0 stavila je Kričak evrogolom sa dvadesetak metara iskosa sa leve strane.

Spartak – Radnički 1923 13:0 (5:0)
Hiks 13', 41' i 49', Filipović 29', 77' i 87', Goja 37' i 83', Matić 43' i 55', Kričak 81' i 90', Rosa 75'

Spartak: Kostić, Baka (Golubović), Vajda, Frajtović (Abraham), Pleuler (Rosa), Filipović, Hiks, Pavlovi, Goja, Matić, Kričak.

Radnički: Milovanović, Milenković, Bošković, Racić, Jovanović, Živković, Ilić, Velikić, Radisavljević, Nikolić(Simović), Milosavljević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1454
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.