Komentara: 2
Pregleda: 1251

Fudbal: Denković sa bele tačke za radost "golubova" u Novom Sadu

12.08.2019. u 13:34h
Izvor: Subotica.com
U vojvođanskom malom derbiju Spartak Ždrepčeva krv pobedio je u Novom Sadu Proleter sa 1:0. Subotičani su u finišu prvog dela stigli do prednosti sa bele tačke, sačuvali stečeno vođstvo i osvojili tri boda.
Fudbal: Denković sa bele tačke za radost "golubova" u Novom Sadu

Spartak je u Novom Sadu u okviru četvrtog kola Linglong Superlige Srbije slavio protiv Proletera. Stefan Denković je bio precizan kod izvođenja kaznenog udarca i doneo radost „golubovim“

Prvi deo susreta protekao je u ispitivanju snaga na sredini terena, uz blagu inicijativu Subotičana, ali bez izglednih prilika za promenu rezultata. Negde posle pola sata igre Spartak je zapretio, ali Šormaz nije iskoristio priliku posle dobrog centaršuta Miloševića. U samom finišu veći pritisak na gol gostiju isplatio se „golubovim“. Denković je izveo slobodan udarac s leve strane, Tekijaškog pri skoku oborio je Marjanović u kaznenom prostoru, a sudija Grijuć pokazao na belu tačku. Deković je bio precizan i doveo Spartak u vođstvo.

Početkom drugog poluvremena domaći tim je preutzeo inicijativu, na sreću Subotičana nije iskoristio šanse. Na drugoj strani Tufegdžić je pokušao, golman Petrić je bio siguran. U 76. minutu silovito je šutirao Mirosavljev, istakao se Ostojić. Pokušali su Denković, Gojković da povećaju prednost, ali nisu uspeli. Nisu se štedeli ni domaći, želeli su bar bod da izvuku u derbiju, ali bezuspešno. Ostojić se nije dao nadmudriti i bodovi su pripali Spartaku.

Proleter – Spartak 0:1 (0:1)
Denković 45 (p)

Proleter: Petrić, Pejić (Ratković), Jedigarjan,Balabanović, Mirosavljev, Čolović, Marjanović,Klimako, Andrejević, Stamenić (Novaković), Jovanović.

Spartak: Ostojić, Dunđerski, Otašević, Tekijaški, Jočić,Marčić (Gojkov), Denković,Tufegdžić, Srećković (Vidaković), Šormaz (Ivančević).

DOLAZI CRVENA ZVEZDA

Naredno kolo Spartak dočekuje Crvenu zvezdu. Utakmica je po planu u subotu, 17. avgusta, od 20 časova, ako ne bude nekih promena tokom nedelje. O cenama ulaznica i mestima prodaje u narednim danima ćemo vas blagovremeno informisati kada iz kluba i JKP „Stadion“ dobijemo precizne podatke.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1251
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.