Komentara: 6
Pregleda: 2198

Fudbal: Bratstvo bolje od Bačke 1901 (1:3)

30.09.2018. u 15:07h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 poražena je u 8. kolu od Bratstva iz Prigrevice sa 3:1 na terenu kraj Somborske kapije. Gosti su brzo stigli do prednosti i na kraju odneli bodove.
Fudbal: Bratstvo bolje od Bačke 1901 (1:3)

Ostala je Bačka bez bodova na svom terenu. Bratstvo iz Prigrevice je bilo bolje i slavilo pobedu od 3:1.

Rano su gosti stigli do prednosti. Šveljo je Prigrevičane doveo u vođstvo u drugom minutu nakon centaršuta Sremčevića. Pokušavali su Subotičani da smanje prednost, ali nisu uspevali. Bratstvo je uspelo do kraja prvog dela da udvostruči vođstvo. Imali su prilku domaći igrači da smanje vođstvo gostiju, ali je Masalušić glavom poslao loptu preko prečke.

Nastavak meča doneo je bolju igru Balčke. Šanse su se nizale, ali je Ićitović stajao pred golom Prigrevičana i dobrim odbranama sprečio da Subotičani smanje prednost gostiju. Ipak u 70. Minutu Miloš Manojlović je nadmudrio odbranu protivnika i smanjio na 2:1. Nadu da će uspeti bar bod osvojiti domaćinu srušio je Savanović samo tri minuta kasnije pogodivši za 3:1 i ujedno konačan rezultat ovog susreta.

Bačka 1901 – Bratstvo 1:3 (0:2)
Manojlović 70' – Šveljo 2', Savanović 37' i 73'

Bačka 1901: Gabrć, Kiš, Masalušić, Orčić, Tumbas (Šormaz), Matijević, Krmar, Lazić, Manojlović, Bjelobrk (Vukelić), Medić (Kotaraš).

Bratstvo: Ićitović, Leđanac, Savanović, Nosković (Mikić), Vuković, Bajčev, Nešković (Makar), Sremčević, Šveljo, Srbijanac, Stanković.

U narednom kolu Bačka 1901 gostuje u Kuli gde će snage odmeriti sa Hajdukom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2198
Povezane teme

fudbal

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.