Komentara: 7
Pregleda: 4389

Fudbal: Besplatno u Novi Sad na Spartakov meč kvalifikacija za Ligu Еvrope

08.07.2018. u 11:03h
Izvor: Subotica.com
Nepuna četiri dana ostala su do početka nove Spartakove evropske avanture. U kvalifikacijama za LE Subotičani dočekuju u Novom Sadu, a klub je obezbedio besplatan prevoz i ulaz za sve zainteresovane.
Fudbal: Besplatno u Novi Sad na Spartakov meč kvalifikacija za Ligu Еvrope

Spartak Ždrepčevu krv u četvrtak 12. jula očekuje prvi meč, prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Nažalost, tim Vladimira Gaćinovića međunarodnu utakmicu ne može igrati u Subotici na Gradskom stadionu, pa će snage, sa timom iz Severne Irske odmeriti u Novom Sadu na stadionu „Karađorđe“. Utakmica počinje u 20 i 45.

Tim povodom klub je organizovao BESPLATAN  prevoz za sve zainteresovane simpatizere plavo – belih. Uz prevoz dobija se i ulaznica za meč Spartak – Kolerejn.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na broj telefona 065/672 71 54 do utorka do 16 časova. Maloletna lica mogu da idu na utakmicu samo uz prisustvo roditelja.

PREMINUO DOK HOLIDEJ, VERNI NAVIJAČ SPARTAKA

Fudbal: Besplatno u Novi Sad na Spartakov meč kvalifikacija za Ligu Еvrope

Spartak broji dane pred novi nastup u Evropi, posle osam godina, ali jedan od njegovih vernih navijača nažalost neće dočekati da sazna rezultat tog meča.

Posle duge i teške bolesti, u 51. godini preminuo je Čaba Hever, mnogima poznatiji pod nadimkom Dok Holidej. Spartaku je ostao veran od rane mladosti (prvi put na stadionu uz Spartak se našao davne 1972. godine na meču protiv Budućnosti iz Podgorice) do poslednjih trenutaka života, iako je zbog bolesti bio razdvojen od tribine nekoliko godina, što kako kažu ljudi koji su ga poznavali, najteže mu je padalo.

Pre nepunih godinu dana u njemu teškim trenucima posetila ga je delegacija iz FK "Spartak", predvođena dugogodišnjim kapitenom Vladimirom Torbicom. Došli su da mu pokažu da ga nisu zaboravili, da mu požele brz oporavak i povratak na stadion.

Tih dana Dok je bio posebno ponosan jer je Spartak pružao fantastične igre u prvenstvu Srbije, a sve je to pratio sa velikim žalom što on nije tamo, na tribinama.

Fudbal: Besplatno u Novi Sad na Spartakov meč kvalifikacija za Ligu Еvrope

Sahrana vernog navijača Spartaka obaviće se u ponedeljak 9. jula od 15 časova na Bajskom groblju iz Peić kapele.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4389

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

dok holidej

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.