Komentara: 1
Pregleda: 952

Fudbal: Bačkoj 1901 bod u duelu sa ČSK iz Čelereva

10.09.2018. u 11:51h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 odigrala je nerešeno 1:1 sa ČSK Čelarevom u 4. kolu Srpske lige, grupa "Vojvodina". Tim kraj Somborske kapije nizao je prilike, ali su gosti prvi stigli do vođstva. Da dođu do boda, pobrinuo se Sefan Šormaz postigavši gol za izjednačenje.
Fudbal: Bačkoj 1901 bod u duelu sa ČSK iz Čelereva

Bačka 1901 osvojila je bod protiv neugodnog rivala ČSK Čelareva odigravši nerešeno 1:1. Na startu meča domaći tim je stvorio dve izgledne prilike, ali su Orčić i Manojlović bili neprecizni.  Većom inicijativom Subotičani su za goste prdstavljali stalnu opasnost. Masalušić je propustio šansu da dovede Bačku u vođstvo.

U nastavku meča propuštene prilike domaćeg tima su kažnjene. Gosti su poveli golom Milutinovića nakon prekiada.Mogli su gosti di do drugog gola, ali je golman Gabrić svojim intervencijama sačuvao mrežu.  U 83. minutu domaći su tražili penal ali sudija je odmahnuo rukom da se igra nastavi. Nakon toga Krmar je izveo korner, u šesnaestercu najbolje se snašao rezervista Stefan Šormaz i poslao loptu u mrežu za 1:1.

Bačka 1901 - ČSK Pivara 1:1 (0:0)
Šormaz 84' - Milutinović 59'

Bačka 1901: Gabrić, Kiš,  Masalušić, Orčić, Tumbas, Matijević, Krmar (Simić), Lazić (Šotmaz), Manojlović, Bjelobrk (Nađ), Medić .

ČSK: Mitović,  Milutinović, Ivetić (Vujošević), Mršić , Balinović (Leškov ), Erčić,  Tanasić,  Jović, Dunjić, Stanić (Račić), Šljivančanin.

U narednom kolu Bačka 1901 gostuje u Pančevu gde će snage odmeriti sa Dinamom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 952
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.