Komentara: 1
Pregleda: 1840

Fudbal: "Bačka 1901" za desetak dana počinje pripreme, novajlije Rajkovača i Studen

17.01.2019. u 14:35h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke 1901 još malo će uživati na zimskom odmoru. Trener Savo Pavićević zakazao je okupljanje i početak priprema za nastavak prvenstvene trke u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina, za ponedeljak, 28. januara.
Fudbal: "Bačka 1901" za desetak dana počinje pripreme, novajlije Rajkovača i Studen

Dok su igrači na zasluženoj pauzi u Fudbalskom klubu "Bačka 1901" se vredno radi na formiranju igračkog kadra. Za sada su stigli Davor Rajkovača povratnik iz kulskog Hajduka i golman Studen iz Prigrevice. U planu je da se još dovede nekoliko novih igrača kako bi se ostvario što bolji rezultat do kraja prvenstva.

- Prelazni rok je tek počeo i u planu je da se dovedu još dva- tri iskusnija igrača. Za sada su došli Rajkovača i Studen, ali to je samo početak. Pored pomenute dvojice veoma lako Bačku bi mogao pojačati još jedan golman. Mladi čuvar mreže Spartaka Ivan Dokić koji je jesenas po ocenama novinara bio najbolji golman u Omladinskoj ligi Srbije. Finalizovani su dogovori sa Spartak Ždrepčevom krvi, tako da će uz Dokića još nekoliko mladih igrača, nama interesantnih zbog njihovog kvaliteta, u nastavku prvenstva nositi dres Bačke. Za njih će to dobro biti da steknu više iskustva i konkurišu za prvi tim našeg superligaša u narednoj sezoni, a nama će mnogo značiti jer se radi o veoma talentovanim momcima – kaže Savo Pavićević, šef struke subotičkog srpskoligaša.

Ekipa Bačka 1901 će kompletne pripreme obaviti na terenima stadiona kraj Somborske kapije, a u sklopu priprema odigraće i nekoliko kontrolnih mečeva da se tim dobro uigra za prolećni deo šampionata.

- Imaćemo dovoljno vremena da odradimo dobre i kvalitetne pripreme. Najvažnije je da od starta imamo dovoljan broj igrača i da bez iakvih poteškoća obavljamo rad za nastavak sezone. Verujem da su momci voljni i da će dati svoj maksimum kako bi u prolećnom delu ostvarili što bolji učinak i pridružili se vodećim ekipama – ističe Pavićević.

Posle 17 odigranih kola subotički "crveno-beli" nalaze se na 12. poziciji na tabeli SLV, imaju 6 pobeda, 10 poraza i jedan nerešen rezultat.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1840
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.