Komentara: 15
Pregleda: 2782

Fudbal: Bačka 1901 upisala pobedu protiv novosadske Crvene zvezde

18.10.2018. u 12:41h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901, predvođena novim trenerom Savom Pavićevićem, uknjižila je pobedu u 11. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina. Tim kraj Somborske kapije savladao je Crvenu zvezdu iz Novog Sada sa 1:0.
Fudbal: Bačka 1901 upisala pobedu protiv novosadske Crvene zvezde

Slavili su igrači Bačke 1901 pred svojom publikom proriv Crvene zvezde. Strelac jedinog gola, ali vrednog tri boda bio je Milivoj Krmar.

Od starta se igralo otvoreno na obe strane. Bačka je imala dve dobre prilike, ali ih nije iskoristila. Uzvratili su gosti na isteku prvih 30 minuta igre. Ilijin je tukao glavom, na sreću lopta je završila  iznad prečke. Upornost i veća želja za pobedom doprineli su da Subotičani dođu do vođstva. Simić  je odlično proigrao Krmara koji vara nekoliko igrača novosadakog tima  i sa 18 metara šalje loptu u mrežu protivnika.

U nastavku se vodila borba.. Gosti su pokušavali da izjednače. Ostali su sa igračem manje jer je u 58. minutu teren napustio Lazović zbog drugog žutog kartona. Odolela je odbrana Bačke svim atacima Crvene zvezde. Priliku da udvostruči prednost imao je Medić u finišu, nije je iskoristio i Subotičani su slavili minimalcem i osvojili veoma bitna tri boda.

Bačka 1901 – Crvena zvezda 1:0 (1:0)
Krmar 39'

Bačka: Jović, Kiš, Masalušić, Orčić, Simić, Šormaz, Tumbas, Matijević  (Medić), Krmar, Lazić (Lukić), Manojlović (Višnjić).

Crvena zvezda: Knežević, Bubnjević (Stajić), Racković, Lazović, Rađen, Kostić, Ignjić, Banjević (Rajković), Stojčev (Milić), Ilijin (Matić).

U narednom kolu, koje se igra već u subotu, Bačka 1901 gostuje u Starim Banovcima gde će snage odmeriti sa Dunavom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 2782

Povezana vest

Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.