Komentara: 2
Pregleda: 1410

Fudbal: Bačka 1901 upisala petu pobedu u nizu

22.04.2018. u 12:25h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 upisala je petu pobedu za redom. Na domaćem terenu savladala je drugoplasiranu ekipu Dinama iz Pančeva sa 3:2 u 22. kolu Srpske lige, grupe Vojvodina. Razigrani Subotičani golovima Nađa i Tumbasa došli su do pobede i nova tri boda.
Fudbal: Bačka 1901 upisala petu pobedu u nizu

Od starta utakmice igrači Bačke su krenuli ofanzivno, a u 28. minutu inicijativa je rezultirala golom. Nađ je bio precizan nakon asistencije Krmara i domaći tim doveo u vođstvo. Gosti su izjednačili pogotkom Vukovića nakon kiksa domaće odbrane. Nije to pokolebalo Subotičane, a Tumbas se pobrinuo da dva puta matira Čanovića i da se na odmor ode uz visoku prednost od 3:1.

Mogli su domaći igrači i do četvrtog gola, ali je lopta nakon dobrog šuta Krmara završila iznad prečke. Do kraja utakmice gosti su zbili redove i zaigrali bolje, organizovanije, a u samom finišu su uspeli i da smanje rezultat. Nisu imali vremena da ugroze stečenu prednost Bačke i bodovi su zasluženo ostali u Subotici.

Bačka 1901 – Dinamo 3:2 (3:1)
Nađ 28', Tumbas 33' i 38' - Vuković 31', Janović 88'

Bačka: Gabrić, Višnjić, Kiš, Masalušić, Simić, Naš, Tumbas, Manojlović (Šijačić), Krmar (Spremo), Bursać, Medić (Temunović).

Dinamo: Čanović, Vojnović (Marković), Veličković, Nedučić (Dašić), Rašić (Mirović), Stojanovski, Janović, Vuković, Arbutina, Marjanović, Terzić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 dana
Komentara: 2
Pregleda: 1410
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.