Komentara: 7
Pregleda: 2273

Fudbal: Bačka 1901 ubedljiva protiv Cementa

28.04.2019. u 11:39h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 je bila ubedljiva protiv Cementa iz Beočina. Tim Sava Pavićevića u potpunosti je dominirao na terenu i zasluženo golovima Stefana Dobresko, Dejana Tumbasa, Đorđa Glišovića, Srđana Orčića i Andrije Milića trijumfovao i upisao nova tri boda.
Fudbal: Bačka 1901 ubedljiva protiv Cementa

U 27. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina,  fudbaleri Bačke 1901 na svom terenu slavili su ubedljivo protiv Cementa iz Beočina. Subotičani su goste ispratili sa pet golova u mreži.

Prvo poluvreme protekloo je u potpunoj dominaciji Bačke. Gosti gotovo da nisu prešli na polovinu terena koja je pripadala Subotičanima. Opsedali su domaći igrači gol Beočinaca, a onda je  prednost Bačkoj doneo Stefan Dobresko posle asistencije Ranka Jokića.

U nastavku je domaći tim krunisao odličnu igru sa još četiri gola. Dejan Tumbas je udvostručio prednost iz slobodnog udarca, a potom je Luka Bijelović pogodio stativu, dok je Glišović uzdrmao prečku. Bilo je dovoljno 10 minuta drugog poluvremena da Subotičani reše pitanje pobednika. Nakon propuštenih šansi, Glišović je pogodio za 3:0. Jokić je izvanredno centrirao  gotovo sa gol aut linije, golman Knežević je pokušao da izbije loptu, ali nespretno. Glišović  je to vešto iskoristio i loptu plasirao u mrežu Beočina. I pored visokog vođstva tim kraj Somborske kapije se nije zaustavljao. Počastili su crveno – beli goste iz Beočina sa još dva gola. Srđan Orčić je povisio na 4:0, a tačku na ubedljivu pobedu stavio je Andrija Milić sa bele tačke, nakon što je Glišović oboren u kaznenom prostoru.

Bačka 1901 – Cement 5:0 (1:0)
Dobresko 38’, Tumbas 47’, Glišović 53’, Orčić 86’, Milić 90’

Bačka: Dokić, Tumbas, Masalušić, Jović, Jokić (Višnjić), Rajkovača (Nenezić), Milić, Lukić, Dobresko, Glišović, Bjelović (Orčić).

Cement: Đurikin (Knežević), Zogović, Lećanac (Kedža), Vilotijević, Skoko, Bajić (Pavlović), Baletić, Rakić, Stancetić, Zgoljanin, Popović.

U narednom kolu Bačka 1901 gostuje u Novom Sadu gde će snage odmeriti sa Crvenom zvezdom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2273
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.