Komentara: 4
Pregleda: 1558

Fudbal: Bačka 1901 slavila u Pančevu (1:2)

27.05.2018. u 20:15h
Izvor: Subotica.com
Do kraja šampionata u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina ostalo je još samo jedno kolo. Bačka 1901 i dalje je u nezavidnom položaju i borbi za opstanak u ovom rangu takmičenja. Tri osvojena boda u Pančevu protiv Železničara, u 29. kolu, gde su Subotičani slavili sa 2:1, daju nadu da će se i naredne sezone kraj Somborske kapije gledati srpskoligaške utakmice.
Fudbal: Bačka 1901 slavila u Pančevu (1:2)

Fudbaleri Bačke najavili su u Pančevu od samog početka da su došli po tri boda za spas i opstanak u ligi. Već u prvom minutu zatresli su prečku, a u devetom je Antunić zatresao mrežu Železničara i doneo radost Subotičanima. Pokušavali su domaći igrači da izjednače i u tome uspeli u samoj završnici prvog dela.

Nastavak meča pripao je Subotičanima. Nakon dobre kontre Tumbas je Bačku ponovo doveo u vođstvo. Stečenu prednost koja je osiguravala tri nova boda Subotičani su uspešno sačuvali i vratili se iz Pančeva kao pobednici.

Železničar – Bačka 1901 1:2 (1:1)
Stajčić 45'  -  Antunić 9', Tumbas 52'.

Železničar: Nikolovski, Agić (Radojičić), Pavlović, Savkov, Celin, Spasovski, Stajčić, Đorđević (Sarić), Tripković, Šalipurović (Vukajlović), Stanojković.

Bačka: Studen, Višnjić (Glišović), Kiš (Jakovljević), Bjelobrk, Šijačić, Antunić (Spremo), Medić, Nađ, Tumbas, Krmar, Bursać.

Nakon odigranog 29. kola Bačka 1901 zauzima trinaesto mesto na tabeli sa 33 osvojena boda. Poslednje kolo će odlučiti sudbinu najstarijeg kluba sa naših prostora, da li će opstati u trećeligaškom rangu kada mu u goste dolazi Radnički iz Sremske Mitrovice koji je takođe u zoni za ispadanje sa dva boda manje od tima kraj Somborske kapije.

Derbi meč Bačke i Radničkog igra se u subotu, 2. juna sa početkom u 17 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1558
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.