Komentara: 2
Pregleda: 1599

Fudbal: Bačka 1901 slavila u Bečeju (1:3)

15.04.2018. u 15:37h
Izvor: Subotica.com
Na gostovanju u Bečeju Bačka 1901 upisala je pobedu u okviru 21. kola Srpske lige, grupa Vojvodina. Raspoloženi nakon tri vezana trijumfa Subotičani su i protiv lidera Bečeja pokazali dobru igru i zasluženo pobedili sa 3:1.
Fudbal: Bačka 1901 slavila u Bečeju (1:3)

Prvi deo susreta protekao je u dobroj igri oba tima, ali uz bolju preciznost domaćina koji je jednu od prilika iskoristio i stigao do prednosti golom Rahića. Nisu se olako predavali Subotičani, a nakon prekršaja domaćih igrača nad Manojlovićem za tim kraj Somborske kapije dosuđen je jedanaesterac. Šut Tumbasa sa bele tačke zaustavio je golman Živkov i sačuvao stečenu prednost.

Drugo poluvreme donelo je drugačiju sliku na terenu. Igrači Bačke rešeni da nastave seriju pobeda su se razigrali, a Milivoj Krmar junak meča i protiv Odžaka ponovo je pokazao svoje golgeterske sposobnosti. Preciznim šutem sa velike udaljenosti loptu je plasirao u mrežu Bečeja za 1:1. Izjednačujući gol dao je podstrek Subotičanima za mnogo bolju i intenzivniju igru koja je krunisana sa još dva pogotka. Orčić je u 83. minutu nadmudrio kompletnu odbranu protivnika i preokrenuo rezultat u korist svoga tima.

Strelci dva gola za Bačku ujedinjenim snagama stavili su tačku na konačan rezultat ovog meča. Orčić je u poslednjem minutu utakmice uputio idealan centaršut sa leve strane, Krmar je tu loptu dobro ispratio i lob udarcemo postavio konačnih 3:1.

Bečej – Bačka 1901 1:3 (1:0)
Rahić 26', Krmar 54' i 90', Orčić 83.

Bečej: Živkov, Vorgučin (Ćulum), Ungar, Tomčić, Kragović, Cvetković, Rahić, Mirkov (Vasin), Kovačević, Aleksić (Dražić), Potkozarac.

Bačka 1901: Gabrić, Višnjić, Kiš, Masalušić, Simić (Orčić), Medić, Nađ, Tumbas, Manojlović (Jakovljević), Krmar, Bursać.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 1599
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.