Komentara: 3
Pregleda: 1403

Fudbal: Bačka 1901 slavila protiv Omladinca

20.05.2019. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 uknjižila je pobedu u 31. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina. Na terenu kraj Somborske kapije Subotičani su savladali Omladinac iz Novih Banovaca sa 1:0, golom Orčića.
Fudbal: Bačka 1901 slavila protiv Omladinca

Fudbaleri Bačke brzo su arhivirali poraz iz prošlog kola i upisali novu pobedu pred svojom publikom protiv Omladinca. Posle mnogobrojnih prilika precizan je bio Srđan Orčić, a njegov gol je bio dovoljan za nova tri boda.

Od starta meča nametnut je visok ritam. Obe ekipe su prikazale dobru igru, ali je tim Sava Pavićevića bio mnogo opasniji pred golom gostujućeg tima. Posle nekoliko izuzetnih prilika najbolju je iskoristio Orčić i sa peterca zatresao mrežu Omladinca za 1:0.

Nastavak meča protekao je u nadigravanju. Imali su gosti dobru priliku, ali je Dokić bio sigura. Mogli su domaći igrači da povećaju prednost i slave ubedljivije, ali je čuvar mreže Omladinca dobro intervenisao posle pokušaja Tumbas. Rezultat je ostao nepromenjen i nova tri boda su osvojena.

Bačka 1901 – Omladinac 1:0 (1:0)
Orčić 42’

Bačka:Dokić, Tumbas, Masalušić, Bjedov, Jović (Manojlović), Jokić, Lazić (Dobresko), Rajkovača, Milić, Orčić (Đurović), Glišović.

Omladinac: Jagodić, Ivetić, Šašić, Roganović, Vidović, Radović, Stevanović, Ležaić, Berić, Spasić (Brtka), Božinović (Haska).

U narednom kolu Bačka putuje u Novi Sad gde će snage odmeriti sa "Kabelom", novim drugoligašem po okončanju ove sezone.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1403
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.